Dawno nie widziałam tak świetnie zapowiadającej się bajki! Oby okazała się tak dobra jak Frozen.
BTW czy mi się wydaje czy bajka ta powstała na podstawie komiksu?
No oczywiście, ale dawno z nikim nie dyskutowałam na Filmwebie. Nie chcesz może się pokłócić czy Lepsze jest Tangled czy HTTYD? :<
Oba uznaje za bardzo dobre, więc nie, nie chce. (Choć Tangled minimalnie wygrywa)
Każdy człowiek się czymś interesuje... ale zaraz, czyżbym wpadł w pułapkę prowokacji do kłótni? :)))
Młot Thora może podnieśc nie tylko Thor, Kapitan Ameryka robił to wiele razy na kartach kmiksów
Wiesz co. Teraz nie chcę się kłócić. Teraz chcę, żeby ktoś mnie pocieszył, bo znalazłam piosenkę, która idealnie opisuje moje życie. A moje życie to jakaś parodia prawdziwego życia. ;___; Pociesz mnie.
Nie jesteś sama, a kapitan ameryka podniósł młot w fragmęcie avengersów 2 który nie dawno znalazł się w sieci.
Mnie też zwiastun ogromnie zachęcił, do tego filmu. Czy będzie na poziomie Frozen, to sie zobaczy. Ja jestem dobrej myśli :).
Na temat komkisu sie nie wypowiem, bo nic o tym mi nie wiadomo.
Ps. Zwiastun Krainy Lodu nie powalał na kolana a jest to moim zdaniem najleprza animacja jaka dotychczas powstała w wytwórni Disneya. Obawiam sie, że w przypadku Big Hero 6 może być troszke inaczej, czyli zwiastun dobry, a sama animacja mizerna :/ Tak czy siak, wszystko okaże się na premierze :)
>Zwiastun Krainy Lodu nie powalał na kolana a jest to moim zdaniem najleprza animacja jaka dotychczas powstała w wytwórni Disneya
ale to smutne...
Jestem chłopakiem, chodze do 3 gim. więc chce zacjować nieco godności, dlatego, to nie bajka, tylko animacja na podstawie komiksu.
Jakby moi koledzy dowiedzieliby się, że czasem pooglądam animacje to by mnie wyśmieli. Z ręsztą, zwykle staram się oglądać animacje dla wszystkich (czyli dorosłych i dzieci) takie jak np. Wall-e, jak wytresować Smoka...
Mam jedno pytanie. Dlaczego nazwałaś ten temat ,,włochata dzidzia" ? Jaki to ma związek z filmem, albo z tym, co piszesz poniżej ? Naprawdę mnie to zastanawia. Będę wdzięczna za odpowiedź :).