Jest to kontynuacja mojego poprzedniego tematu
1. Tak jak wspomniałem teraz pół świata uważa że Japończyk musi mieć wielkie oczy ,rozczochrane i czarne włosy
2. Po filmie dzieci gadały tylko o Baymaxie
3. Dorośli widzowie zrobią teraz 2000 tematów o tym że była wzmianka (chociaż w ogóle jej nie było) o włosach łonowych. Nie rozumiem wy przyszliście oglądać film czy może słuchać fragmentu o dojrzewaniu chłopców
PS. Liczę na kolejne części
1. Oglądałeś jakiekolwiek anime może?
2. Najbardziej charakterystyczna postać, porównywalna do Mushu z Mulan
3. W sumie młodszy dzieciak nie zrozumie, ale 12-latek już bez problemu o co chodzi, zabawna sytuacja dla starszych;)
Ale chodzi o to że teraz dorośli zdurnieją i będą zakładać jakieś blokady rodzicielskie bo się będą bali że ich dziecko zainteresuje się pokwitaniem
1. Większość nerdów kojarzy się z Azjatami. To przez to że oni są przywiązani do komputerów od najmłodszych lat. LOL, StarCraft, WoW itp. 2. Zawsze to co śmieszy jest wspominane.
3. Gdy byłem w 4 klasie podstawówki miałem zajęcia WDŻWR tzn. gdy miałem 10 lat. Więc taki 10 latek rozumie co to jest "dojrzewanie", to nie jest nic dla niego obcego.
Dorosły widz z pewnością będzie musiał prędzej czy później opowiedzieć dziecku o dojrzewaniu. A to że jest wzmianka o tym w filmie możliwe że go to zdenerwuje ponieważ każdy rodzic odstawia to na ostatnią chwilę.