PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=685183}

Wielka Szóstka

Big Hero 6
2014
7,7 168 tys. ocen
7,7 10 1 168278
7,1 55 krytyków
Wielka Szóstka
powrót do forum filmu Wielka Szóstka

błazenada nr.2

ocenił(a) film na 10

Jest to kontynuacja mojego poprzedniego tematu

1. Tak jak wspomniałem teraz pół świata uważa że Japończyk musi mieć wielkie oczy ,rozczochrane i czarne włosy

2. Po filmie dzieci gadały tylko o Baymaxie

3. Dorośli widzowie zrobią teraz 2000 tematów o tym że była wzmianka (chociaż w ogóle jej nie było) o włosach łonowych. Nie rozumiem wy przyszliście oglądać film czy może słuchać fragmentu o dojrzewaniu chłopców

PS. Liczę na kolejne części

ocenił(a) film na 9
blazenada

1. Oglądałeś jakiekolwiek anime może?
2. Najbardziej charakterystyczna postać, porównywalna do Mushu z Mulan
3. W sumie młodszy dzieciak nie zrozumie, ale 12-latek już bez problemu o co chodzi, zabawna sytuacja dla starszych;)

ocenił(a) film na 10
suicone

Ale chodzi o to że teraz dorośli zdurnieją i będą zakładać jakieś blokady rodzicielskie bo się będą bali że ich dziecko zainteresuje się pokwitaniem

ocenił(a) film na 10
blazenada

1. Większość nerdów kojarzy się z Azjatami. To przez to że oni są przywiązani do komputerów od najmłodszych lat. LOL, StarCraft, WoW itp. 2. Zawsze to co śmieszy jest wspominane.
3. Gdy byłem w 4 klasie podstawówki miałem zajęcia WDŻWR tzn. gdy miałem 10 lat. Więc taki 10 latek rozumie co to jest "dojrzewanie", to nie jest nic dla niego obcego.

ocenił(a) film na 10
Ercio4

ale pomyśl o głupocie dorosłego widza

ocenił(a) film na 10
blazenada

Dorosły widz z pewnością będzie musiał prędzej czy później opowiedzieć dziecku o dojrzewaniu. A to że jest wzmianka o tym w filmie możliwe że go to zdenerwuje ponieważ każdy rodzic odstawia to na ostatnią chwilę.

ocenił(a) film na 10
blazenada

postaram się wypatrzeć kolejne głupoty z filmu