Ludzie czy Wy nie umiecie wyrażać swych poglądów w taki sposób, żeby nikogo nie obrażać? 2/3 tego forum zalane jest mądrościami w stylu 'Ty sie nie znasz i się nie wypowiadaj, bo to ja wiem lepiej i ja sie znam'.
Naprawdę bardzo mnie ciekawią opinie innych o danym filmie, ale często gęsto po przeczytaniu pierwszych 7 postów odpuszczam sobie bo tego się czytać nie da: 'widocznie mama nie dopilnowała Twojej gramatyki, jesteś beznadziejny bo lubisz Titanica itp.' No przecież to przechodzi ludzkie pojęcie ehhh:/
To zdecydowana prawda, jednak cóż poradzić?
Niektórzy po prostu wolą brać udział w żałosnych dyskusjach, na temat gustów chociaż wiadomo, iż o gustach dyskutować się nie powinno. Obrażanie czyiś poglądów nie ma na celu zupełnie nic...
To... a także każde inne forum jest poświęcone jakiemuś filmowi, serialowi. Jeżeli dyskusja nie ma na celu wyrażenia swojej opinii na danym temat lepiej po porstu wejść na czat, czy każde inne dowolne forum.
wielu mówi ze im się ten film nie podobał bo fabuła, gra lindsay , złote maliny które film dostał itd. tymczasem film nie był aż taki zły jak go wszyscy oceniają. Nie zasługuje na 10/10 ale na 6-7 może powalczyć. taka jest moja opinia