Niejaka Kayla Patterson była bardzo rozczarowana po seansie Wilkołaka.
Tak bardzo, że postanowiła napisać e-maila do studia Universal ze
skargą. Oto jego treść:
Ten film był kompletnym marnotrawstwem i uważam, że obraża wszystkich
fanów Zmierzchu na całym świecie, wliczając w to mnie. Po pierwsze, była
to kompletna przeróbka wilczego stada z Księżyca w nowiu. Film daje złe
świadectwo wilkołakom i pokazuje ich jako zdeformowana mutacja
wściekłego psa. Zaczęłam lubić wilkołaki, gdy zobaczyłam Jacoba Blacka
na dużym ekranie w całej jego świetności. Tak było, dopóki nie
zobaczyłam waszą kiepską przeróbkę tego, co nazywacie ‘wilkołakiem’. Nie
wiem, jak możecie żyć ze sobą za zrobienie tego w ten sposób. Gdybym ja
zrobiła ten film, wstydziłabym się do niego przyznawać. Jak może
wilkołaka zabić srebrna kula? Lepiej, widzieliście transformację
mężczyzny, który rzekomo miał być wilkiem? Siedzi na jakimś krześle, a
jego całe ciało zmienia się w zmutowane dziwadło. Gdybyście widzieli
transformację Jacoba Blacka (Taylor Lautner), zauważylibyście, że jego
zmiana nie wygląda sztucznie i tanio. Wy mi powiedzcie, kto wygląda na
lepszego wilkołaka. Wasz głupi Wilk nie załapał się nawet na szczyt
listy najlepiej zarabiających filmów; Walentynki z Taylorem Lautnerem!
Dorwałem , przeczytałem i padłem ze śmiechu . Tego jeszcze nie było!
"to tak jak bym sie zakochał w kotlecie mielonym a na widok pomidora miał erekcje."
Hehe świetnie porównanie :)
Ja nie widzę ;] O widzę,że ktoś wierzy tu w wampiry Xd Jesteś facetem i nie rozumiesz,że kobiety czasme lubią pomarzyć? Dużo młodym dziewczyn chciałoby takie coś przezyć,ale że to jest nierealne to można chociaż marzyć ;D
no dziewczyna se przesadziła nie można tych filmów nawet porównywać są całkowicie o czym innym
ja przeczytałam zmierzch i nie mam nic przeciwko przypadł mi do gustu ale to nie oznacza że inne filmy z wilkołakami czy wampirami są tandetne tylko dlatego że ukazują ich w innym świetle zresztą w zmierzchu nie ma wilkołaków tylko są zmiennokrztałtni ;/.
Jednym sie spodoba jednym nie dla jedych zmierzch to gówno a dla drugiego nie lecz o gustach nie dyskutuje.
Moja ocena postawy fanów i fanek zmierzchu poleciała do zera! Jak można porównywać obraz prawdziwego, legendarnego wilkołaka do tego niewyparzonego czegoś, co się zwie saga zmierzch?!
Świat schodzi na psy... ;<
Załamana
przeciez to jedna wielka prowokacja!! nie wierzę ze ktokolwiek napisał ten list, moze oprócz autora watku! a Wam się wydaje ze tacy kretyni chodzą po ziemi?! trochę wiary w ludzi! i rozsądku, robici z siebie idiotów
chociaż brzmi absurdalnie,nie wydaje mi się żeby to była prowokacja.skoro można oryginał znaleźć tutaj<jak ktoś już wcześniej napisał>:
niezlekino.pl/2010/02/20/wilkolak-to-kiepski-remake-wilka-z-new-moon/
to komuś musiałoby bardzo zależeć...
jeszcze raz przeczytam o tym, że w zmierzchu byli zmiennokształtni a nie wilkołaki, to chyba zwrócę dzisiejsze śniadanie na ekran.
WILKOŁAK JEST ZMIENNOKSZTAŁTNYM, tak jak lisołak czy inny niedźwiedziołak, to jest po prostu ogólna nazwa tego rodzaju "potworów".
Więc skoro w Zmierzchu (który jest dla mnie katastrofą) użyli takiej nazwy, to wcale nie oznacza, że to wilkołaki nie były. Wręcz śmiem twierdzić, że właśnie tak było.
W Zmierzchu były wilkołaki, owszem, ale były to wilkołaki pozbawione ptaszków, żeby ich nie korciły opięte w ciasne szorty pupy kolegów z klanu.
dla mnie zmierzch nie da się z niczym porównac.......tak wielki shit jak to szybko nie powstanie....
a co do wilkołaków tam pokazanych..przeczą wszelkim prawą powstawania tych istot nie tylko w literaturze ale też w filmach na jej podstawie..nawet w Harrym Potterze potrafili zachować jakieś ramy transformacji wilkołaka-ta jak Lupin cierpiał zmieniając sie podczas pełni itp.
Zmierzch to ściema szyta grubymi nićmi -książki nie czytałam więc nie wiem jaka jest ale jeśli taka jak film....to wątpię w inteligencję moich znajomych.
Teraz tylko czekać, aż jakiś nastolatek napisze odnośnie jakiegoś filmu o II wojnie światowej, że to głupia przeróbka Bękartów Wojny, bo przecież Hitlera zabili w kinie i tak skończyła się wojna.
Dobra dobra fanko filmu popularnie określanego tudzież jako brązowa masa wychodząca spod ogona krowy. Milcz. Moja opinia na temat, tak "wspaniałej, genialnej i wogule wspaniałej" produkcji jakim jest Zmierzch
(żeby było wiadomo te błędy to dla lepszego zrozumienia tekstu przez dzieci). A tak po za tym. Słyszałem, o fajnej grocie, akurat DLA TROLLA
<CIEBIE>.
Demagog a tak właściwie do kogo piszesz, bo wydaje mi się, że do autora tematu. Jak wrócisz na sam początek, przeczytasz jeszcze raz pierwszy wpis i go zrozumiesz to dopiero zapraszam na sam koniec i ponowne go skomentowanie, ale tym razem z sensem jeśli łaska. Apel do wszystkich: czytajcie ze zrozumieniem! Może wtedy dotrze co do poniektórych, że to nie opinia autora postu lecz cytat...
Ten tekst to moje życie, przecież nie idzie uwierzyć, że to jest pisane na serio xD