Biorac pod uwage obsade i zapowiedzi film ogromnie zawodzi. Po dluzszym zastanowieniu trudno wskazac w tym filmie cokolwiek co jest zrobione dobrze. Scenariusz jest fatalny, film urywa sie jakby rezyser chcial go skonczyc na sile. Gra aktorow bardzo srednia. Akcji takze nie za wiele, wilkolaki tez nie wygladaja jakos rewelacyjnie. Nie jest to nawet film dla mas bo i flakow i krwii nie jest duzo. Zastanawiam sie ciagle kto mial byc odbiorca tego filmu.
Moja ocena to 2/10, jedyny plus to Hopkins do ktorego mam sentyment.
Przyjdzie nam chyba czekac nastepne 15 lat na cos tak dobrego jak Wilk z Nicholsonem jesli chodzi o Wilkolaki.
I stwierdziles to wszystko opierajac sie wylacznie na obsadzie i zwiastunie?? No to gratuluje instynktu...
"Biorac pod uwage obsade i zapowiedzi film ogromnie zawodzi"
Sam to napisales, wiec przeczysz sam sobie. Temat zakladasz przed swiatowa premiera, twierdzac , ze w UK emitowana jest ona wczesniej. Rowniez jestem niedowiarkiem, ale nie powinno Cie to dziwic tak jak calej reszty uzytkownikow. Lokalna remiza: ladnie mi pojechales. Poczules sie przez to lepszy? Moje gratulacje. Jak juz zobacze film, to napewno podziele sie z Toba refleksjami. Pozdrawiam!
ja np. film obejrzalem 10 lutego na pokazie przed premierowym w irlandii :P
zgadzam sie z zalozycielem tematu, wielki zawod
wronex, to, ze data premiery tego filmu jest w twojej lokalnej remizie dopiero za pol roku nie znaczy ze wszedzie tak jest.
Pozdrawiam
"Biorac pod uwage obsade i zapowiedzi film ogromnie zawodzi"
Sam to napisales, wiec przeczysz sam sobie. Temat zakladasz przed swiatowa premiera, twierdzac , ze w UK emitowana jest ona wczesniej. Rowniez jestem niedowiarkiem, ale nie powinno Cie to dziwic tak jak calej reszty uzytkownikow. Lokalna remiza: ladnie mi pojechales. Poczules sie przez to lepszy? Moje gratulacje. Jak juz zobacze film, to napewno podziele sie z Toba refleksjami. Pozdrawiam!
Możesz mi wyjaśnic Panie światowcu...gdzie już widziałeś ten film? Bo nawet jeśli mieszkasz za granicą (w co wątpie) to powiedz mi gdzie widziałeś ten film na dzień przed światową premierą?
Dzieci stanowczo nie powinny się tu wypowiadać, nie można ocenić filmu po zwiastunie i obsadzie radzę Ci na przyszłość najpierw zobaczyć film dopiero potem oceniać film.
Oj ludzie ludzie. Premiera w UK (mieszkam w Cambridge) byla 10 lutego.
cineworld.co.uk i nie trzeba byc do tego swiatowcem.
Nigdy nie oceniam czegos czego jeszcze nie widzialem.
Pozdrawiam niedowiarkow :)
Moge zadać Ci pytanie? Czemu robisz z siebie idiote ???
Sorry ale nie można nazwać inaczej człowieka który twardo twierdzi że widział film przed jego światową premierą i podoje adres do stronki na której jak wół jest napisane:
THE WOLFMAN
Release date: 12 February 2010 :)
Pozdro :)
Studiuję i mieszkam pod Londynem i widziałem już ten film dwa dni temu. Tutaj w kinach sieci Cineworld wyświetlają ten film od 10.02.2010 - to są pokazy przedpremierowe.
To, ze 3/4 z użytkowników to osoby mieszkające w ograniczonych mieścinach to nie znaczy, ze tak jest wszędzie.
A film słaby - 6/10.
Wystarczy sprawdzić na imdb i już widac ze z "release date" to jest róznie.
http://www.imdb.com/title/tt0780653/releaseinfo
Po co wyzywać od idiotów, na miły Bóg?
Ale gdybyś uważniej czytał to wiedziałbys że ten Pan jest podobno z Cambrige a więc mieszka w Angli a na tej stronie którą Ty znowu podałeś data premiery jest również 12tego (UK 12 February 2010)
Sorry ale podajecie strony które wam zaprzeczają:)
Podana strona nie zaprzecza "nam" tylko twojemu twierdzeniu, że data premiery filmu to 12.02.10 i nie mozna bylo go wczesniej oglądnąć.
Ludzie (także Polacy) podróżują po swiecie, po Europie i mogli obejrzeć ten film i w Belgii i we Francji przed 12.02. Także w Wielkiej Brytanii - na pokazach przedpremierowych. Bowiem film został puszczony do publicznego obiegu PRZED 12.02.2010
Zamiast ciągnąc swoje zalosne wywody i nadal utrzymywac że miałes rację, powinienes był pokornie wlezc pod stół i odszczekać.I tak bys zrobił, kolego, gdybyś nie był skonczonym tępakiem.
Koniec tematu.
Tępaka sobie zrób i wychowaj - będzie taki sam jak Ty!!!
Chyba opuszcze niedługo ten portal bo za dużo tutaj takich akcji a za mało konkretnych i obiektywnych opini na temat filmów...
Czemu robisz z siebie idiote i ciezko chociaz wpisac Ci wolfman UK w google ktore od razu pokazuje 10.02 jak premiera filmu.
Przez 10 postow po moim zadnego komentarza o samym filmie tylko czy ogladalem lub nie.
To takze tragedia, tak samo jak i sam film
"Idioto" napisałem w tej kwesti że powołujesz się na strone na której jest zaprzeczenie twojej tezy. Ale faktycznie może przesadziłem...sorry, nie miej żalu za tego "Idote".
Po co się wyzywac, ale jeśli juz się na coś powołujesz to najpierw sprawć czy rzeczywiście można to zrobić...
moge zadac Ci pytanie ?
Czemu robisz z siebie idiote ???
pokaz przed premierowy w irladnii byl 10 lutego....
pozdro :P