Wilkołak

The Wolfman
2010
6,0 55 tys. ocen
6,0 10 1 55199
4,8 18 krytyków
Wilkołak
powrót do forum filmu Wilkołak

film jako horror-ok. ale gdybym miał rozrusznik, o własnych siłach z sali bym nie wyszedł... siedzisz spokojnie aż tu nagle.......GRRRRRAAARR!!!! a ty w tym czasie wypowiadasz brzydkie słowo k...a

ocenił(a) film na 9
lugo_filmweb

dokładnie. ja nie mam rozrusznika, ale jak wychodziłam z sali filmowej cała się trzęsłam . haha

ocenił(a) film na 6
julia112233

W niektórych momentach o mało co palpitacji nie dostałem.

ocenił(a) film na 6
TyskiDaro

uoooo to się ciekawie zapowiada ;D

ocenił(a) film na 7
GrLouie_

jeden moment tak mnie zaskoczyl,jedna z ostatnich scen,Lawrence z ganem wchodzi do pokoju,a tam pies ! Nigdy w zyciu tak sie zwyklego burka nie wystraszylem;P

ekwi

heh mnie ta sama scena wystraszyła. Pół sali kinowej śmiało sie z samych siebie, bo niektóre Panie głosno krzyknęły ze strachu.
W zyciu mnie zadna psina tak nie nastraszyła :)

ocenił(a) film na 7
attra

Zatem polecam przeczytać lub obejrzeć "Cujo" Stephena Kinga ;) To tak na marginesie, odnośnie psiny ;)

ocenił(a) film na 7
lugo_filmweb

Oj tak,ja nie raz podskoczyłam w fotelu podczas seansu:P I przez 3/4 filmu siedziałam jak na szpilkach,także nie ma co,emocji było tyle,że na cały tydzień mi teraz starczy:D

ocenił(a) film na 9
lugo_filmweb

pies najlepszy ;];]..........................

ocenił(a) film na 6
lugo_filmweb

najlepiej(najbezpieczniej:) jest nie patrzyć centralnie w ekran.

ocenił(a) film na 5
lugo_filmweb

Może nie pojmuje wszystkiego, ale mniemam że wy wszyscy żartujecie z tymi emocjami podczas seansu? jedyne co czułam na tym filmie to zażenowanie jego marnością...