Dla mnie był dobry niczego innego się nie spodziewałem. Mroczny klimat dobra muza
Każdy ma prawo oceniać, więc dla mnie ten film jest na 4/10, a ten twój ulubiony Pulp Fiction też na 4/10, i Źródło 4/10.
A może zabronisz nam mieć inne zdanie od twojego?
Zresztą ja po tobie też niczego innego się nie spodziewałem, jak tak głupiego komentarza.
Film moim zdaniem był zupełnie nudny, mimo iż nie posiadam żadnych szczególnych darów przepowiadania przyszłości bez większych problemów zgadywałem główne wątki filmu. Jeżeli zamysłem twórców było mnie też przestraszyć to muszę powiedzieć że nie udało im się to ani trochę, dodać muszę na marginesie że biegający młody wilkołak wyglądał wyjątkowo pokracznie.
baraqs widocznie wolisz lepsze kino ode mnie Most do Terabithii badz stare wygi... a zródło co nie ogarnąłeś filmu może za głupi jesteś do takiego kina ? :*
Sory ale też uważam że 8/10 do zbyt wysoka ocena. Antek nie poraża, Del Toro momentami na plus, udzwiękowienie dobre jak i sama muza ale nic nadzwyczajnego. Scenariusz za to przeciętny jak i samo wykonanie. Jak miał straszyć to nie straszył, na ogół to nie oglądam horrorów po 1990, zrobiłem wyjątek ze względu na Antka no i dam te naciagane 5/10 choć spodziewałem sie czegoś znacznie lepszego :)
Przynajmniej mam juz wyobrażenie o wilkołakach, bo nigdy wcześniej filmu o tych przemiłych futerkowcach nie widziałem ;D