6,5 27 tys. ocen
6,5 10 1 26815
5,4 8 krytyków
Wimbledon
powrót do forum filmu Wimbledon

mialem sredni dzien,i nie mialem ochoty na nic ambitnego(mam na mysli jakis dobry film psychologiczny)wimbledon jest idealny wlasnie na takie dni.

trypak

twierdzisz, że ten film nie jest ambitny?? mmmm, to rzeczywiście cieżki jestes...

ocenił(a) film na 5
Yokichi

A co w tym filmie ambitnego? Przecież to kolejna komedia romantyczna, nic nowego. Zastanów się chłopcze zanim zaczniesz mędrkować...

Shniks

chłopca to sobie znajdz dziecko w rodzinie... a skoro nie wiesz co było ambitnego to źle z Tobą....

ocenił(a) film na 5
Yokichi

No to prosze, być może źle ze mną, ale wytłumacz mi cwaniaczku, co tutaj było ambitnego. Przecież to schematyczny banał :/

Shniks

cwaniaczka to sobie w rodzinie znajdz, a tłumaczyc ci nie bede, bo jestes za ubogi dla mnie:/

użytkownik usunięty
Shniks

Moja interpretacja jest taka:
Ten film wspaniale pokazuje jak odkryć drzemiące możliwości i siłę wewnętrzną, jak pokonywać swoje lęki i zwątpienia, jak budować wiarę w siebie i w możliwość osiągnięcia sukcesu, jak wpływać pozytywnie na innych ludzi, oraz co naprawdę liczy się w życiu każdego człowieka.

Miłość. Jakie to życie proste...

ocenił(a) film na 5
The_Perfect_Drug

Tak. Ten film ukazuje też prawdę fizjologiczno-freudowską przy użyciu bardzo skomplikowanych i skrupulatnych metod. Pod historią tenisistów, kryje się głęboka głębia zaspokająjąca pragnienia nie jednego filozofa doszukującego się sensu życia, bytu. No, zapomniałbym napisać, w końcu to też odpowiedź na pytanie : 'Gdzie idziemy po śmierci?'.

Istotne przesłania i zagadnienia, zaprawdę powiadam Wam...

:/