Zapowiada się przyjemny film. Uwielbiam Rachel i Emmę, lubię Bradleya a Bill to absolutny, rzekłabym "Must Have" ;) Dla samej obsady warto się wybrać do kina, a zwiastun zdradza że może być ciekawie, czekam na premierę i zabieram męża na seans :)
dokładnie :D po zwiastunie zapowiada się przyjemny film + Hawaje, niczym w Hawaii 5.0 :D
Płonne nadzieje...
Taka obsada, zupełnie zmarnowana! Film jest słaby, zupełnie jałowy, o niczym. Nuda i banał. Żadnego nerwu, fabuła jest pretekstowa i niewciągająca... Na osładę, tylko przepiękne oczy Emmy Stone :-)
Faktycznie. Film w ogóle nie trafi do kin. Bardzo słabo przyjęty na każdym polu, a czasem złe filmy zarabiają i mają widownię;) Szkoda aktorów, ale dla mnie bardziej reżysera, który kiedyś tak lekko opowiadał o ludziach i wyborach życiowych. Kolejny raz klapa.
Co tu dużo mówić film jest okropny. Naprawdę nie tego się spodziewałam po zwiastunie. Myślalam, że będzie to zupełnie inny film, a z 4 razy w między czasie stopowałam i szłam robić cos zupełnie innego, bo nie dało sie tego oglądać. W zwiastunie pokazali nam same dobre urywki, które wskazywały na film o czym zupełnie innym niż był. Przez 1h ciągnie się tak starsznie, że czeka się na rozwój akcji, której tak naprawdę nie ma :D
SPOILER: Poza tym zupełnie nie wciągnął mnie romans głównego bohatera Alison ? tak jej chyba było. Ogladałam tylko po to zeby zobaczyc jak sie skonczy. Mialam nadzieje na powrót glównego bohatera do swojej starej miłosci, ale niestety powrotu nie było.
" Poza tym zupełnie nie wciągnął mnie romans głównego bohatera Alison ? tak jej chyba było. Ogladałam tylko po to zeby zobaczyc jak sie skonczy. Mialam nadzieje na powrót glównego bohatera do swojej starej miłości, ale niestety powrotu nie było."
- romans byl jakiś taki sztuczny, co do powrotu glównego bohatera do swojej starej miłości to wreszcie mnie coś zaskoczyło i nie poleciało wg schematu :)
Może masz i racje z tym schematem, ale według mnie więcej było chemi w jednym spojrzeniu Rachel i Bradley niz w tym całym romansie Emmy i Bradleya (nie wiem czy się odmienia)