Raczej Lena,bo tak mam na imię...E od nazwiska,a 3 od ulubionej cyfry...Zresztą,co ja się tłumaczę wielbicielowi/wielbicielce Krystyny,która mimikę twarzy tak ograniczoną jak zasięg na pustyni Gobi...
To Ty zacząłeś.Nie twierdzę,że masz nie lubić Krystyny,ale ja otwarcie przyznaję,że jeśli chodzi o <Tłajlajty> to jestem megahejterką,
A właśnie,że to Ty zaczełaś.
Ja z Krystyną oglądałem tylko jeden film. Właśnie "Welcome to the Rileys". Film podobał mi się bardzo, a i Krysia poradziła sobie w nim zupełnie dobrze
Jeszcze Krysi nie oceniłem.
Ostatni profesjonaliści to odeszli z Filmwebu pod koniec XIX wieku. Tylko ja zostałem
Dawno się tak nie uśmiałam.Dobre.Tylko co oni oceniali?Filmy braci Lumiere i Edisona?
Obejrzyj jeszcze z trzy filmy z jej udziałem i oceń.Czekam.
No i obejrzałem. "Zmierzchy" naturalnie. I ocenić nie potrafię. To rodzaj filmów, który do mnie nie za bardzo trafia, ale to chyba kino dosyć sprawnie zrealizowane na w miarę przyzwoitym poziomie. Krysia już mniej mi się podobała, ale i nie przeszkadzała.
Poczekajmy na Śnieżke
Z pozoru tak to wygląda., ale dajmy filmowi szansę. Zobaczymy.
Theron, mimo że piękna. młódką juz od dawna nie jest.
Dziewczynki, spokojnie obie jesteście ładne.
A jeśli chodzi Kristen, to mi się podoba. Ładna dziewczyna, i wcale nie jest kiepską aktorką.
Chamuj trochę z tymi dziewczynkami, bo aż się nieswojo poczułem.
A Elena jest z pewnością bardzo ładna, tylko trochę zrzędliwa.
jestem zdania, że z Stewart taka aktorka jak ze ślepego snajper... mimikę ma naprawdę ograniczoną do jednej, dwóch min które sukcesywnie wykorzystuje w każdym, nieważnie jak różnym gatunkowo, filmie.. tak więc nie spodziewałam się niczego nadzwyczajnego w jej wykonaniu kiedy wczoraj włączyłam "Welcome to the Rileys", ale muszę przyznać, że miło mnie zaskoczyła. Nie mówię, że świetnie zagrała, czy coś w tym stylu, po prostu miałam wrażenie, że hamowała się z tą swoją rozdziabioną buzią i nieobecnym wzrokiem, więc nie było to takie irytujące jak w przypadku innych filmów z jej udziałem. Od czegoś trzeba zacząć, może niedługo poszerzy zakres możliwości ekspresji :)