Witamy u Rileyów

Welcome to the Rileys
2010
7,0 14 tys. ocen
7,0 10 1 13923
6,5 2 krytyków
Witamy u Rileyów
powrót do forum filmu Witamy u Rileyów

Witam wszystkich,
nie jestem zorientowana w temacie i proszę o pomoc. Czy ktoś wie kiedy będzie premiera
w Polsce? A może ktoś wie jak mogę obejrzeć ten film w internecie?

wrong

Z tego co wiem premiera światowa nie odbyła się wcale w styczniu, filmu nie znajdziesz również w sieci.

wrong

polska premiera odbędzie się w styczniu 2011r.

paulatcz

skąd ta pewność ??

markusss

widziałam zapowiedzi

ocenił(a) film na 10
paulatcz

jakie zapowiedzi? zwiastun po polsku? plakat? jakiekolwiek znaki? bo jakoś mi się nie chce w to wierzyć...:(

weramg

Witam. Ja czytałam w gazecie (a dokładnie w Bravo), że w Polsce film ma ten byc w styczniu. Niestety dokładna data nie została podana. Również nie chce mi się wierzyc, że film ma byc teraz, bo nigdzie nie ma informacji o tym.:D

ocenił(a) film na 10
bella0301

też gdzieś kiedyś czytałam że w styczniu ale się nie zapowiada... a niedługo chyba w stanach na dvd wyjdzie... chciałabym obejrzeć ten film ... :(

weramg

film musi byc zajebisty, ale nigdzie go nie ma. a w Polsce to zawsze musi byc przynajmniej roczne opoznienie. Jak jakis fajny film to nie puszczaja go tylko daja jakies filmy ktorych historia jest zaklamana i nie ma sensu

ocenił(a) film na 10
bella0301

ZNALAZŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba wyszedł już w stanach na dvd, bo jest w wysokiej jakości w internecie, ale rzecz jasna bez napisów :D
http://deditv.com/play.php?v=e58a1a267091d4f911a9f9f85348e898#
trzeba zaczekać kilka sekund
ENJOY THE MOVIE! :D

ocenił(a) film na 7
weramg

Jak ktoś chce film to niech wejdzie na stronę chomikuj KROPKA pl /woojt92, na głównej stronie jest w formacie rmvb :)

wrong

Wie może ktoś gdzie do tego znajdę napisy?

gumisiowa13

napisy są na napiprojekt

ocenił(a) film na 7
oles_1908

napisy polskie są w sieci, ale są tak kiepsko przetłumaczone, że nawet są linijki gdzie tłumacz o czym innym a oryginalny dialog o czym innym. polecam angielskie napisy.

ocenił(a) film na 8
gumisiowa13

napisy znalazłam na chomikuj, wpisz w wyszukiwarce 'welcome to the rileys napisy PL' ;) miłego seansu

wrong

Do pobrania już na chomiku moonset1.
Bardzo fajny film.

ocenił(a) film na 8
wrong

Film znajdziecie u mnie na chomiku o tej samej nazwie co mój nick na filmwebie - doys.