Witam wszystkich,
nie jestem zorientowana w temacie i proszę o pomoc. Czy ktoś wie kiedy będzie premiera
w Polsce? A może ktoś wie jak mogę obejrzeć ten film w internecie?
Z tego co wiem premiera światowa nie odbyła się wcale w styczniu, filmu nie znajdziesz również w sieci.
jakie zapowiedzi? zwiastun po polsku? plakat? jakiekolwiek znaki? bo jakoś mi się nie chce w to wierzyć...:(
Witam. Ja czytałam w gazecie (a dokładnie w Bravo), że w Polsce film ma ten byc w styczniu. Niestety dokładna data nie została podana. Również nie chce mi się wierzyc, że film ma byc teraz, bo nigdzie nie ma informacji o tym.:D
też gdzieś kiedyś czytałam że w styczniu ale się nie zapowiada... a niedługo chyba w stanach na dvd wyjdzie... chciałabym obejrzeć ten film ... :(
film musi byc zajebisty, ale nigdzie go nie ma. a w Polsce to zawsze musi byc przynajmniej roczne opoznienie. Jak jakis fajny film to nie puszczaja go tylko daja jakies filmy ktorych historia jest zaklamana i nie ma sensu
ZNALAZŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba wyszedł już w stanach na dvd, bo jest w wysokiej jakości w internecie, ale rzecz jasna bez napisów :D
http://deditv.com/play.php?v=e58a1a267091d4f911a9f9f85348e898#
trzeba zaczekać kilka sekund
ENJOY THE MOVIE! :D
Jak ktoś chce film to niech wejdzie na stronę chomikuj KROPKA pl /woojt92, na głównej stronie jest w formacie rmvb :)
napisy polskie są w sieci, ale są tak kiepsko przetłumaczone, że nawet są linijki gdzie tłumacz o czym innym a oryginalny dialog o czym innym. polecam angielskie napisy.
napisy znalazłam na chomikuj, wpisz w wyszukiwarce 'welcome to the rileys napisy PL' ;) miłego seansu