Witamy u Rileyów

Welcome to the Rileys
2010
7,0 14 tys. ocen
7,0 10 1 13923
6,5 2 krytyków
Witamy u Rileyów
powrót do forum filmu Witamy u Rileyów

Taki sobie.

ocenił(a) film na 6

Kristan dostała fajną rolę, ale moim zdaniem nie zagrała tak dobrze, jak niektórzy ją tu zachwalają. Ogólnie zagrała tylko dobrze, scena pod pralnią - zagrane niezdecydowanie jakoś nie do końca mnie przekonało. :/ A szkoda. 6/10 za sentyment do Nowego Orleanu. Jak ktoś tu powiedział - film na raz.

ShymonM

Film słaby, kulawy scenariusz, rola panny Twilight mało przekonująca. Musi mieć niezłego publicystę, bo mimo braku talentu lansują ją jako jedną z lepszych aktorek tego pokolenia - jakieś nieporozumienie. Sztywna, nienaturalna, irytująca mimika i pustka w oczach.

ocenił(a) film na 6
zenekw78

ZENEK78 to samo miałem na mysli

ocenił(a) film na 7
CichyMorderca

Szczerze moim zdaniem trochę za ostra krytyka bo uważam że był to jeden z jej lepszych filmów jaki oglądałam ...A mogę powiedzieć że wiele filmów widziałam .......
I nie wiem czy wy Kristen jako aktorkę za szufladkowaliście w Sadze zmierzchu ... I pozostało wam po tym filmie jakaś uraza czy coś . Ale nie uważam żeby ta rola była źle zagrana ....
Nie żebym była jej wielka fanka ale uważam że przesadzacie z opiniami bo wątpię zęby które z was lepiej zagrało ..(( No może by zagrało ale jak już powiedziałam wątpię w to )) Uważam ze Kristen zagrała bardzo dobrze choć mogła lepiej i moim zdaniem była dość przekonująca ...
Brawo dla Kristen <Brawo> =))