Hey, czy wiecie kiedy będzie polska premiera tego filmu i czy w ogóle nastąpi premiera polska. Strasznie nie mogę się doczekać by zobaczyć ten film :):)
na razie nic nie wiadomo. z tego co mi wiadomo to premiera war inc jest dokladnie ustalona w rosji, holandi i USA.
tez chcialbym zobaczyc ten film w kinie :)
Właśnie, muszą to w Polsce puścić ;] Skoro już była światowa premiera , to może niedługo będzie. Jeśli w ogóle ;<
szczerze mowiac to watpie zeby puscili ten film w polsce ze wzgleda na tregicznie niski budzet. nawet w USA tylko w dowch miastach bedzie wyswietlany war inc.
ja tez czekam na premiere w polsce ;)
i mam nadzieje ze bedzie ;)
a wlasnie ogladalam zdjecia z premiery i
nigdzie nie bylo widac johna cusacka !!!!!
wiecie moze dlaczego go nie bylo ??
Szczerze wątpię w jakiekolwiek szanse na polską premierę, ale mieć nadzieję można :) Strasznie fajnie byłoby to zobaczyć w kinie :)
noom... ja również zaczynam wątpić w pl premierę...
Ale w razie czego ściągnie się film, albo kupi na amazon.com^^
Mówi się trudno i czeka cierpliwie, aż ponownie jakiś film z Cusaciem zagości na naszych ekranach. Chociaż kurczę....cholernie szkoda ;/
Mówi się trudno i czeka z nadzieją na jakis kolejny film z Cusackiem który zagości na naszych ekranach...Chociaż...cholernie szkoda "War inc" ;/ Cóż...
Sorry, coś ostatnio zacina, myślałam, że zeżarło wcześniejszy komentarz:P Pozdrawiam!
No jedyne co ostatnio puścili w polskich kinach z Cusackiem to 1408 :) Na premierę tego też czekam ... miejmy nadzieję, że się pojawi niedługo:)
PS chciałabym się przyłączyć do wywożenia zwłok jeśli się jednak okaże że nie puszczą go u nas :)