PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=298581}
5,1 197 tys. ocen
5,1 10 1 197211
6,1 63 krytyków
Wojna polsko-ruska
powrót do forum filmu Wojna polsko-ruska

Dobry film. 

ocenił(a) film na 7

Naprawdę można się pośmiać, warto też się nad nim zastanowić, bo przemyca wiele ciekawych prawd.

ocenił(a) film na 7
Zarakostra

Szkoda że ten film ma tak zaniżoną ocenę. Jak dla mnie to komedia. Pod płaszczykiem banału przesyła również ciekawe i wartościowe treści do odbioru. Oczywiście nie dociera do każdego bo jednak nie każdy potrafi za ten płaszczyk zajrzeć lub zaglądać nie chce a to błąd.

ocenił(a) film na 8
Zarakostra

Bravo. Wszyscy,którzy dają temu filmowi ocenę 1 właśnie odgrywają przed nami rolę " Silnego" ,może i jesteście fajni ,zgrabni i powabni ,ale nie za bardzo wiecie co tu u diabła wokół was się dzieje i każdy wasz kolejny post to po prostu uderzenie z bańki w mur..,,bo tylko tak zwykły człowiek o nie zwykle wielkim i pozytywnym potencjale ,pragnie w akcie desperacji przebić mur i dotrzeć do innego świata do normalności do prawdy. Ani dzień dobry, ani spier....., czyste chamstwo bez sztucznych barwników.

Zarakostra

Moze i przemyca,ale jak dla mnie to w zenujacym opakowaniu.Nie chodzi mi oto,zeby zjechac Twoj wpis,tylko po prostu nie kumam w ogole tego filmu