PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=298581}
5,1 197 tys. ocen
5,1 10 1 197211
6,1 63 krytyków
Wojna polsko-ruska
powrót do forum filmu Wojna polsko-ruska

jestem dość młodym fanem kina. Wiele osób mówi mi że jest to genialny film. I może tak jest ale ja niestety widzę tylko masę okropnie dziwnych scen przy których czułem absolutną konsternację. Czy ktoś mógł by mi wytłumaczyć niektóre sceny np. dla czego silny sikał podczas wizyty u jednaj z kobiet do klatki na ptaki?

ocenił(a) film na 3

Jesteś zwyczajnie niedouczony, przecież to jest zabawa konwencją, groteska, abominacja i abstrakcja w jednym, powinieneś wziąć jakieś jakieś korki od nauczycielki z podstawówki, jeśli takich prostych scen nie rozumiesz!!

btw. tak naprawdę to ta scena miała chyba pokazać tylko co dzieje się w narkotycznym umyśle dresa, czyli pokazać jakieś chore gunwo, no i w sumie to chyba cały film jest tylko bełkotem dresa na dragach, więc nie ma co doszukiwać się tutaj drugiego dna - ten film to wystarczające dno (i chyba za to został pokochany - za bycie odjechanym i "ciekawym", bo ja w nim większego sensu nie widzę).

użytkownik usunięty
luk11c4

Dla mnie takie spojrzenie już lepiej pokazywał Wilk w Wall street Martina Scorsese.