Przemyślany , zaskakujący , logiczny no i ta niesamowita końcówka . Niech was nie znudzi powolne rozkręcenie .... Dawno nie widziałem czegoś tak dobrego w tym gatunku ... 8/10
No musieli chyba, bom świeżo po seansie i przez caly film z bratem tylko... "O Boże", "Ja pie......", "Weź..." Na prawdę zbyt wiele oglądam filmów tego typu, aby się chociażby tym zainteresowac. Obejrzalem ten film po pierwsze, ze względu na wysoką, zdumiewająco wysoką średnią, po drugie, że to film Autstralijski. Myślałem, ze będzie coś nowego, zaskakującego. A ten film był tak cholernie Amerykański, że ja nie moge. I to w złym tego słowa znaczeniu amerykanski, bo Amrykany to potrafi jeszcze raz na jakiś czas coś porządnego nakręcic. Ehhh... Szkoda. Przed tym filmem oglądałem "Słodkich snów". Średnia podobna, a klasa filmu nieporównwalna...
W filmie dobra jest jedna rzecz którą wydaje mi się że Quentin wykorzystał w swoim dziele, mianowicie postać psychopaty bardzo podobna do kaskadera Mike'a.
naprawdę dobry, nie znoszę krwawych filmów, o mordowaniu, świrach itp staram się nie oglądać, ale ten spoko, momentami skurczał mi się żołądek z nerwów :D śmieszne uczucie- takie uczucie.nie wiem czemu ale na myśl przychodzi mi ostatni dom po lewej, wtedy tez miałam takie odczucia
Miałem podobne odczucia , choćby do rewelacyjnej sceny na autostradzie , gdzie co rusz byliśmy zaskakiwani ciekawymi rozwiązaniami .... A co do Ostatniego Domu Po Lewej - zszargał mi w kinie nerwy :-)
No tak , Ty oczywiście reprezentujesz gust, a inni co im film do gustu nie przypadł guściki ;) . Przepraszam, ale film momentami wcale logiczny nie był.
Ja reprezentuję gust filmowego maniaka , zakochanego w horrorach , który myslal ze nic go juz nie zaskoczy ... A jednak ...
Horrory oglądałam jeszcze jak na nocnik robiłam :P (dosłownie) i niestety/stety przyswajam dosłownie wszystko (więc za maniaczkę też mogę się uważać) jestem bardzo wybredna.... nic mnie niestety nie zaskoczyło w tym filmie. nic.
Vanillia do kin niebawe wchodzi Wolf Creek volume 2 - może tym razem się uda . Pozdrawiam !