Co robi Whitaker w takim filmie? To kino klasy C. Kto na litosc boska napisal do tego scenariusz? 10-latek? Najgorszy film jaki widzialem w tym roku. Nic nie tlumaczy takiego poziomu, a gwiazdorska obsada jest tylko okolicznoscia obciazajaca, bo nawet tacy aktorzy jak Whitaker nie byli w stanie gniota uratowac.
Nie rozumiem ludzi takich jak agaM55 nie to nie człowiek to prymityw, jak można tak obrażać kogoś bo mu się film nie podobał? Ile ty masz lat? 5? i kto Ciebie wychował prosta dziewucho, z Ciebie nic nie wyrośnie
To drugie konto uzytkownika Andrzej_57, ktory przedstawial sie jako Andrzej Weber. Zanim zostal zbanowany deklarowal sie jako milosnik portali gejowskich. Potem w specyficzny i z pewnoscia chory sposob przyssal sie obsesyjnie do mnie. Bardzo interesujacy z medycznego punktu widzenia przypadek. Po zbanowaniu zalozyl konta "agaM55" oraz konto podszywajace sie pod moje: "peer33". Nigdy nie opublikowal postu o filmie, serialu badz aktorze. Ma powazne problemy z pisaniem w jezyku polskim, uzywa czegos w rodzaju "lamanej polszczyzny".
Jeden z moderatorow przekazal sprawe do administracji, oba nowe konta sa pod stala obserwacja a posty sa na biezaco usuwane. Gej Andrzej Weber wyszukujac moje posty zdazyl juz zasmiecic grubo ponad 50 watkow.
Ty wiesz dobrze dlaczego tak się czepiam,albo zmienisz się w stosunku do innych userow albo nie bedziesz mial spokoju,Kapujesz!!
Biedny homoseksualisto Andrzeju Weberze, czepiasz sie obsesyjnie i psychopatycznie, bo jestes czlowiekiem chorym a jednoczesnie niezwykle glupim i prymitywnym. Niewiele mozesz na to poradzic. Mnie Twoje czepianie coraz mniej obchodzi, natomiast interesuja sie Twoja dzialalnoscia na Filmwebie moderatorzy i administratorzy. Im wytlumacz dlaczego zasmiecasz ich portal. Zycze powodzenia.
Nie ma sprawy ,tylko nie płacz na przyszłość :)))
Jesli by to admina tylko trochę obchodziło dostał bym juz bana na wszystkie konta ,BURAKU
zgłosiłam na Ciebie nadużycie i wynoś się z filmwebu skoro nie potrafisz się zachować
czy jest ktoś gejem czy nie to jest jego sprawa mamy XXI wiek i nadal to tak oburza? przecież to nie pedofil ..... to gdzie wsadza ktoś swojego "wacka" to jego sprawa:) są ludzie którzy wolą dziewczynki a są tacy którzy wolą chłopców najważniejsze jest to żeby nikomu nie działa się krzywda. Po co te ubliżanie sobie, to jest portal o filmach wyluzujcie zawory chłopaki:)
Andrzej Weber woli chlopcow, co najwyrazniej stanowi dla niego powazny problem. Ten biedny, prymitywny czlowiek nie zrozumial jeszcze, ze jego homoseksualizm to jego prywatna sprawa i nie musi sie z nim tak publicznie obnosic. Ogarniety homoseksualna obsesja na moim punkcie logowal sie pod moim nickiem na portalach gejowskich, sam sie tym chwalil.