PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=734419}
3,8 1,4 tys. ocen
3,8 10 1 1355
3,0 8 krytyków
Wrobiony
powrót do forum filmu Wrobiony

Polecam! Arcydzieło obrazu filmowego!Świetna obsada, wspaniała rola Piotra Adamczyka i Luca Calvani. Piękne światło inspirowane malarstwem Caravaggia, muzyka i tajemniczy klimat. Czekam na następne filmy Śmigasiewicza, świetny debiut!

ocenił(a) film na 1
IngaH

Profil założony wczoraj? Tylko po to by napisać ten bzdurny pean? Ten film to wielkie g...!

ocenił(a) film na 10
karol_gorski_7140

Kogoś ten film bardzo wkurza, a to tylko świadczy o tym że jest dobry. Oglądałam ten film i napisałam swoją niezależną opinię, jestem artystą i ten film do mnie przemawia, bo tak nieraz właśnie wygląda świat dzieł sztuki. Oczywiście Ty tego nie zrozumiesz bo widać że o sztuce wiesz niewiele. Długo czekałam na to żeby ktoś w kinie polskim pomyślał w obrazie filmowym o malarstwie, trzeba mieć ogromną wrażliwość i wyobraźnię żeby zrobić taki film. Profil na filmwebie miałam od dawna założyłam wczoraj imienny, bo nie jestem żadnym botem i nie boję się mówić to co myślę. Pozdrawiam.

IngaH

Arcydzieło? Chyba oglądaliśmy dwa różne filmy. W moim bzdura goniła bzdurę, niepotrzebne wątki namnażały się jak króliki w maju. I najgorsze że zniknął zupełnie sens tego filmu....