Wrota do piekieł

Drag Me to Hell
2009
5,4 43 tys. ocen
5,4 10 1 43444
6,1 20 krytyków
Wrota do piekieł
powrót do forum filmu Wrota do piekieł

Jak dla mnie DNO!

ocenił(a) film na 8
weronikax25

No cóż, kompletnie się nie zgadzam z Twoją opinią. Wrota do piekieł to świetny komedio - horror, choć istotnie bardzo specyficzny. Z pewnością nie każdemu przypadnie do gustu, a to za sprawą typowego dla Sama Raimiego czarnego humoru. Jeżeli oczekiwałaś po tym filmie grozy bijącej z ekranu, a zamiast tego dostałaś gadającą kozę to istotnie możesz czuć się zawiedziona. Ale od razu dno? Świetna rola Alison Lohman, wartka akcja, kilka naprawdę mocnych scen. Moim zdaniem to jeden z lepszych horrorów ostatnich lat. A jego ocena na Filmwebie (5,5) to dla mnie śmiech na sali.

ocenił(a) film na 8
Heatseeker

Zgadzam się w pełni - ja bałam się jak głupia, oglądałam go mając słuchawki w uszach. Jest mocno ześrubowany - ale taki ma być horror - mnie latające flaki nie przerażają. Była cała orkiestra grozy :]

weronikax25

dno -to Ty

ocenił(a) film na 4
DiDi_RamBo

wow....zazdroscisz ladniejszego wygladu ?

weronikax25

wręcz przeciwnie... z resztą... kto tu mówi o urodzie........, chyba o film chodzi.. żal

ocenił(a) film na 4
DiDi_RamBo

"dno - to Ty " <----achaaa chodzi o film :O

ocenił(a) film na 8
weronikax25

obie jesteście super. XD

weronikax25

Potwierdzam - szkoda czasu na ten "film".

ocenił(a) film na 8
weronikax25

Ktoś kto nie oglądał nigdy Evil Dead nie zrozumie konwencji tego filmu .To komedio-horror z dużą ilością czarnego wręcz absurdalnego humoru który niestety nie do każdego trafi.A ilość twoich argumentów mnie powaliła :)

ocenił(a) film na 1
carnage_5

skoro komedio horror to dlaczego wiekszosc pisze ze to najlepszy horror ostatnich lat? nic strasznego w tym filmie nie bylo i do horroru mu niestety daleko,szkoda kasy na takie badziewie lepiej dac niednym w afryce i szkoda mi ludzi ktorzy sa tacy zacofani i ogladaja samo dziadostwo .

ocenił(a) film na 9
weronikax25

Jezus, to już chyba twoja 10-ta głupia krytyka, na którą się natknąłem w tym tygodniu. Odpuść sobie, albo podaj jakieś uzasadnienie.