Wrota do piekieł

Drag Me to Hell
2009
5,4 43 tys. ocen
5,4 10 1 43443
6,1 20 krytyków
Wrota do piekieł
powrót do forum filmu Wrota do piekieł

Nie będę pisał jaki jest, napisze dla kogo: fani raimiego, tarantino, gilliama, rodriqueza, czarnego humoru znajdą cos dla siebie. Acha - zakończenie jest ŚWIETNE!

ocenił(a) film na 1
tomekrzadki2

wogole sie z toba nie zgadzam...uwielbiam tarantino gilliama i rodrigeza a ten film nie mial nawet nuty charakteru takiego jak u wymienionych rezyserow... ocenilem go na 1 bo byl poprostu fatalny i przewidywalny... gdyby byl w kategori komedia-horror dal bym mu o wiele wieksza note...za to ze sie smialem niestety poszedlem na horror i to mnie bardzo rozczarowalo

ocenił(a) film na 6
arte_nm

jak najbardziej zgadzam sie z Tobą . ;D

ocenił(a) film na 9
arte_nm

oceniasz film słabiej bo akurat moderatorzy umieścili go w takiej a nie innej kategorii? Booże. A jak by film np. Pluton przyznali kategorię komedia (bo tak ktoś wymyślił) to oceniłbyś go na 1?

ocenił(a) film na 3
tomekrzadki2

Jestem fanką Tarantino i mimo to uważam ,że ten film jest po prostu idiotyczny.Nie mylić z filmem dla idiotów...

ocenił(a) film na 9
justareader

No trudno dyskutować...ja po prostu kocham ta konwencję, ten humor i już. Martwe zło, martwica mózgu, czarna owca, delikatesy - jeśli ktoś lubi takie filmy to Wrota do piekieł sa dla niego, tak mi sie wydaje.