Jak to jest horror to ja jestem księdzem! Piałem ze śmiechu razem z całą
salą kinową, istna komedia. Na początku było ciekawie , aż do pierwszej
sceny "walki" w samochodzie heh , potem to już tylko bardziej żenująco.
Jeśli ktoś idzie z nastawieniem że zobaczy komedie to polecam bo koło
horroru to to nie leżało. 3/10
ehhh zal słow. Ale w sumie to wina polskiego dystrybutora - bylem w kinie bodajze na Avatarze i przed seansem byl Trailer "wrot" i zostal on zrobiony tak by wykreowac film na mocny horror a on nim poprostu nie jest. dobrze ze sie smiales bo taki byl zamysl rezysera. pozdrawiam
Ten zwiastun to akurat wina marketingowców z USA, ale już na ulotce w kinie dużymi literami pisze "Zabawny". Ciekawi mnie czy jakby np przy Full Metal Jacket napisać "komedia" i zmontować odpowiedni do tego zwiastun, pojawiłyby się tematy "1/10, ani razu się nie zaśmiałem".
Ten film to totalna porażka,Jak to miał być Horror to troszkę reżyserowi nie wyszło.Do pana który mówił,że ten film jest na prawdę mocny,nie wiem co ty w nim widzisz,przecież to jest totalna chała,nie ma tu niczego na czym można było by zawiesić oka.Ten film jest nudny ,smętny,głupi itd długo by tu wymieniać,ale szkoda czasu nie polecam tego oglądać.Co do piły to,to nie miał być tylko i wyłącznie horror,on przynajmniej ma jakaś fajną fabułę i jest zagadkowy,a ten niczym się nie popisał.
Słuchaj chamie, jak nie umiesz dyskutować to zmień forum na bluzgi.pl czy
jakieś inne... wyraziłem swoją opinie na temat tego filmu i jej nie zmienię
, wszyscy umieją wyrazić swoją i nie ubliżać, naucz się kultury.
Zgadzam się,ani ten film śmieszny ani straszny,żenujący raczej.Omijać
szerokim łukiem.Znam lepsze sposoby na pozbycie się kasy.
Szczerze powiedziawszy, nie wiedziałem, że gdzieś jest napisane jakoby ten film miał być śmieszny. Śmiałem się ale myślałem, że to jedynie moje odczucie. Ogólnie spodziewałem się horroru w dobrym starym stylu, gdzie będę się bał. Dostałem film który mnie rozśmieszył i na dodatek obrzydził (wszędzie pływała flegma) Jak bym chciał się obrzydzić to poszedł bym do prosektorium i zobaczył jak przygotowuje się zwłoki do pogrzebu. Ale przynajmniej nie było krojenia jak w piłach (chyba najdłuższy serial kinowy).
Sceny które miały być straszne były śmieszne. film trochę obrzydliwy( niektóre sceny np. te z muchą)
Miałam okazję obejrzeć ten film jeszcze przed kinową premierą w Polsce, właściwie oglądaliśmy go w grupie znajomych i nie wiedzieliśmy szczerze, czego można się po takim tytule spodziewać. Wiem tylko, że przez pierwsze kilka minut film mnie intrygował, tak jak wspomniałeś/aś, do sceny walki w samochodzie, wtedy po prostu zaczęliśmy się śmiać do rozpuku i prysła mroczna atmosfera i napięcie. Gdzieś pod koniec filmu, udało mi się przewidzieć zakończenie i nawet nie byłam zaskoczona. Ale też nie nastawiałam się na coś ambitnego, co położy mnie na kolana (zresztą teraz trudno o takie wrażenia prosto po wyjściu z sali kinowej), obejrzałam właściwie z głupiego przypadku, bo film wybrał i prezentował kumpel. Na pewno warto obejrzeć ze względu na pomysł, a i pośmiać się można i trochę rozweselić. Zależy jak podejdzie się do tej produkcji ;) Nie nastawiajcie się na mrożący krew w żyłach horror, to mogę powiedzieć na pewno.