Wrota do piekieł

Drag Me to Hell
2009
5,4 43 tys. ocen
5,4 10 1 43443
6,1 20 krytyków
Wrota do piekieł
powrót do forum filmu Wrota do piekieł

hmm 3/4 filmu

ocenił(a) film na 7

naprawde niezla, jak na horror o tej tematyce ;) ale potem ta gadajaca koza plus motyw kopania grobu - przegiecie, zrobili z tego troche czarna komedie. Stara cyganka mnie przerazala i chyba dzieki niej ten film w miare mnie sie podobal :) na koniec guzik - do przewidzenia :)

ocenił(a) film na 6
doroti

Gadająca koza była tu najlepszym elementem. Raimi przypomniał sobie chyba, jak to była za starych, dobrych czasów, gdy "Martwe zło" kręcił :)

ocenił(a) film na 3
doroti

film na 3 /10 ... poczatek calkiem fajnie sie zapowiadal ;) ale ta cyganaka.. przerazala fakt, ale czasem byla az za bardzo "smiesznie oblesna" scena z autem w ktorej gryzla Christine bez sztucznej szczeki xD albo poscila pawia spadajac na lozu smierci.. no juz nie wspominajac o spadajacym kowadle. :/ to naprawde tak wszystko mialo wygladac ??

ocenił(a) film na 8
ejnreon

Tak. To nie jest typowy horror.
<za krótki>

ocenił(a) film na 8
boryzz

Zgadza się,to nie jest typowy horror.Ale to jest powrót do źródeł twórczości Raimiego.I myślę że wszyscy wielbiciele starej trylogii wychwycili "mrugnięcia" reżysera;)

ocenił(a) film na 8
ejnreon

Miało. Gdybyś wiedział kto to jest Sam Raimi pisałbyś do adminów o usunięcie posta, tak aby wyczyścić wszelkie dowody na to, że kiedyś dałeś tej rewelacyjnej produkcji tak niską ocenę :)

3/10? Zmień to człowieku, albo nie oceniaj. Albo obejrzyj "Evil Dead" to zrozumiesz :)

mrx_1921

Dziwne, że niektórzy dopiero po 3/4 filmu zorientowali się, że to horror komediowy. Rewelacyjny horror komediowy.

ocenił(a) film na 7
_Szaman_

że horror komediowy to akurat domyśliłam w momencie sceny w aucie z cyganka i główną bohaterką. Nie mniej jednak wolałabym, żeby zrobili z tego bardziej poważny film :)