PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=691403}

Wspólna pasja: FIFA

United Passions
2014
4,6 1,1 tys. ocen
4,6 10 1 1135
Wspólna pasja: FIFA
powrót do forum filmu Wspólna pasja: FIFA

Zastanawia mnie o czym ma być ten film. O historii FIFA? Czy o przekrętach jakich dopuszcza się ta mafia? Plus wybielanie postaci Seppa Blattera? W obecnej sytuacji nie jest to chyba dobry pomysł...

Yoschan

ten film jest krecony za kase FIFA i na zamowienie FIFA.. nie placa podatkow, dla sponsorow wymuszaja zmiane prawa, korupcja, afery, a teraz jeszcze sobie nakrecili film o samych sobie.. pycha taka ze az sie smutno robi ze taka organizacja jest de facto wlascicielem tego sportu.. a abstrahując od opinii o FIFA i skupiajac sie nad czysto filmowym aspektem to mamy do czynienia z ewenementem tutaj.. to jest chyba pierwszy film w historii o dyscyplnie sportowej poswiecony nie sportowcom, lecz... wladzom zwiazkowym.. krotko mowiac jedno wielkie LOL

michostr86

http://rafalstec.blox.pl/2014/10/Jak-FIFA-zbawiala-ludzkosc.html

ocenił(a) film na 1
_wojti_

Wstyd dla biorących udział w tym filmie aktorów. Mafia futbolowa dała pieniądze, a oni postanowili się zeszmacić - brak słów ...

ocenił(a) film na 1
adso41

Sorry za wpis tutaj (bo założyłem oddzielny temat z tym samym tekstem) ale wariuje mi Filmweb w przeglądarce.

Yoschan

Właśnie za kasę z tej korupcji nakręcili sobie filmik, a co nie stać FiFolów? Sęp Blater ukazał się w tej produkcji jako wszystko widzący Cezar walczący z tymi którzy psują opinię tej zacnej organizacji. A w tak zwanym między czasie dogadał się z innym władcą Carem Rosji i zorganizował im mistrzostwa Świata, po prostu piękna sprawa...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem