PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110298}

Wstrząsy 4: Początek legendy

Tremors 4: The Legend Begins
2004
5,2 2,3 tys. ocen
5,2 10 1 2314
Wstrząsy 4: Początek legendy
powrót do forum filmu Wstrząsy 4: Początek legendy

"Wstrząsy" to jeden z nielicznych filmów, którego kolejne części trzymają poziom niezbyt odbiegający od "jedynki" (a "jedynki" są z reguły najlepsze).
Świetny pomysł z przeniesieniem fabuły do XIX wieku.

ocenił(a) film na 3
ocenił(a) film na 2
miotacz plomieni

Gniot, ledwo dotrwałem do końca. Zero akcji, bez wątpienia najgorsza część.

miotacz plomieni

Tak trzymają jeden poziom ... poziom DNA !!! Ten film to jedna wielka katastrofa :-)

AdiGol

Nie wiem, jaki jest Twój gust. Podaj przykład dobrej, wg Ciebie, komedii. Ja uważam, że "Wstrząsy" to rzadko spotykane, umiejętne połączenie komedii, horroru i s-f. Trochę się pośmiałem, oglądając to. No ale wiadomo, kwestia gustu.

miotacz plomieni

Wszystkie filmy z Chevy Chasem.

AdiGol

Żaden z tych, które widziałem (a było ich kilka) nie może się równać ze "Wstrząsami". Filmy z Chasem to takie komedie familijne, które TVP 2 lub Polsat puszczały zawsze w niedzielę około południa, takie do siedzenia na kanapie. a "Wstrząsy" to jest akcja, trochę adrenaliny, zaj*** dialogi i niezłe gagi. No i oryginalna fabuła. Ogólnie to nie przepadam za komediami, ale "Wstrząsy", ze względu na swą oryginalność, jakoś trafiły w mój gust.

miotacz plomieni

Spoko że Ci się spodobały :-)
Mi jakoś nie przypadły do gustu. Miłego dzionka !!!

miotacz plomieni

Wg. mnie jedynka tylko jest dobra, reszta robiona na siłę.

użytkownik usunięty
miotacz plomieni

Nie obraz sie, ale gadasz bzdury. 1 byla najlepsza. Przerobilem wszystkie 4 czesci a wlasnie co ogladam? ZNOWU jedynke, do ktorej regularnie wracam. Dobrze ze Kevin Bacon nie zdecydowal sie na granie w pozostalych czesciach.