Wszyscy ludzie prezydenta

All the President's Men
1976
7,6 23 tys. ocen
7,6 10 1 22515
7,8 33 krytyków
Wszyscy ludzie prezydenta
powrót do forum filmu Wszyscy ludzie prezydenta

Ogladalem (cz raczej: probowalem obejrzec) dzis w nocy (o 1:00) i... szlag mnie trafil kilka razy i miecha sporo polecialo. Obejrzalem juz na TCM sporo filmow i zawsze wszystko bylo Ok. Na FW czytalem ze zdarzaja im sie projekcje felernych kopii
(sam na takowa nie trafilem). Ale dzisiaj TCM totalnie dali dupska... porazka, zenada, kaszana, kila i co tam k...a jeszcze. Akcja filmu jest mocno zagmatwana i trzeba mocno wytezac uwage zeby sie nie pogubic. Ale jak tu k...a wytezac uwage jak co pare minut zanika obraz i dzwiek, i tak dobre kilkanascie razy w ciagu calego filmu - i tak pare albo i parenascie istotnych watkow poszlo sie j... Nie rozumiem ludzi ktorzy robia takie rzeczy. I to na kanale niby stricte filmowym, i puszczajacym naprawde mnostwo swietnych, wartosciowych filmow. Tak jakby zadowalali sie samym faktem ze takie filmy puszczaja, a juz co do jakosci - w dupie maja widzow, ale i tworcow tych filmow. Jak wspomnialem, natrafilem na taka kile tylko raz ale to wystarczylo zeby sie porzadnie podk...c - o ten jeden raz za duzo.

Mr_Pomeron

Post scriptum:
Ciekawe czy 3/01/2010 bedzie powtorka z "rozrywki". Oby _NIE_ !!!!! Wszyscy ktorzy sie napalacie na obejrzenie "Wszystkich..." 3/01 badzcie z gory przygotowani na bardzo prawdopodobna mozliwosc przykrych niespodzianek i... skopany seans.

ocenił(a) film na 6
Mr_Pomeron

film byl wyswietlany wczoraj na tcm dwukrotnie. ogladalem seans o 21 i wszystko bylo ok. takze to raczej nie jest kwestia kopii filmu tylko jakosci sygnalu.
pozdrawiam i polecam obejrzec film jeszcze raz, w pelnej okazalosci, warto:)

millencolin

ja też wczoraj oglądałam o 21:00 na TCM i niestety też wielokrotnie zdarzały się przeszkody ;/

purplejudka

Hmmmm, tylko 2 odpowiedzi wiec trudno wyciagac wnioski, ale wyglada to tak ze byc moze jakosc sygnalu zalezy od miejsca w Polsce gdzie sie filmy na TCM oglada.

Mr_Pomeron

Ogladalem ten film wczoraj o 21.00 i wszystko bylo O.K.
Jakosc obrazu prawie jak z dobrego DVD,co mnie milo zaskoczylo.
To chyba zalezy od jakiego operatora otrzymujemy sygnal.
Ja ogladam z kablowki Aster przez dekoder cyfrowy i tez niekiedy zdarzaja sie im wpadki przez chwilowe zawieszenie obrazu.
Tym razem wszystko bylo udane.

ocenił(a) film na 10
Mr_Pomeron

Ja również oglądałem film 3. 01. Na szczęście bez niespodzianek (mimo że ja mam niestety problem z sygnałem od kilku tygodni). To, że w ogóle TCM akurat wtedy odbierało bez przerwy to był chyba jakiś prawdziwy CUD!!! Że akurat TEN film było mi dane obejrzeć w całości... Anyway (jak to mówią górale ;)). Film genialny. Niesamowicie rozbudowana fabuła. Długi, ale mimo to człowiek nie czuje znużenia (przeciwnie czas biegnie aż za szybko).