PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=866093}
5,1 66 tys. ocen
5,1 10 1 66258
5,2 85 krytyków
Wszyscy moi przyjaciele nie żyją
powrót do forum filmu Wszyscy moi przyjaciele nie żyją

To jest gorsze od American Pie.... Jak widzę nagość odrazu odejmuję 5 gwiazdek zwłaszcza kobiet bo uważam to za mega słabe zagranie w celach zarobkowych i uprzedmiotowienie. Poza tym film beznadziejny kilka razy się zaśmiałam ale głównie czułam zażenowanie i upodlenie. Zwłaszcza ostania scena gdzie pokazane jest sikanie jakiegoś buraka na twarz kobiety, dno i wstyd.

Ania_Ania_12

Co to znaczy gorsze od American pie? American pie nie byl słaby.

ocenił(a) film na 1
Ania_Ania_12

American Pie ma swój klimat, zresztą jest dość kultowy. Zgadzam się w 100% co do odczuć, zażenowanie to główne odczucie przy oglądaniu tego gniotu :P

ocenił(a) film na 6
meyaist

Jak zwykle muszą się wypowiadać ludzie, którzy mają ocenione dwa filmy na krzyż.

ocenił(a) film na 1
McGyverPL

Ano widzisz, ten gniotek był tak żenujący, że aż postanowiłam się wypowiedzieć i specjalnie z tej okazji uczyniłam trzy kliki by założyć konto na tym zacnym portalu, to, że konta tu nie mam nie oznacza, że nie oglądam filmów ;) wybacz, jeśli uraziłam Twój wysublimowany gust oraz, że śmiałam się wypowiedzieć nie mając znacznej rangi na portalu więc w Twoich oczach nie będąc godną wypowiedzi :P

ocenił(a) film na 10
Ania_Ania_12

dla każdego gatunku jest miejsce, to nie była ckliwa komedia romantyczna. To miało być odklejone i było.

ocenił(a) film na 10
Ania_Ania_12

Ok Julka

ocenił(a) film na 1
AdamGru

OK, Julka? Przecież ten film jest właśnie na poziomie Julek, do nich jest wręcz adresowany. Ogarnij się.

ocenił(a) film na 7
Alex303

Przecież ten film pluje julkom w twarz. Szydzi z tych zodiakalnych odklejen i "uprzedmiatawia kobiety" XDD

ocenił(a) film na 1
Dabkowski

Ale z drugiej strony jest to raj dla Julek - dymanie się z kim popadnie, totalna degrengolada moralna, zero autorytetów itd. Generalnie Julki to są osobniki zaprzeczające sobie w jednym zdaniu, więc łatwo nie jest opisać co je krytykuje, a co nie! :D Np. jest tu jedna "wyzwolona" Julka, co sikają na jej twarz i to jest super i postępowe, z drugiej strony jest traktowanie kobiety jak przedmiot, seks-zabawkę, a to też Julki oburza. No nie dogonisz tego toku myślenia! :D

ocenił(a) film na 9
Ania_Ania_12

Czyli titanic jaką by miał ocenę? (po odjęciu 5 gwiazdek za uprzedmiotowienie i nagość )

Ania_Ania_12

Film ostrzega o nagości na samym początku, więc nie rozumiem zarzutu.

Ania_Ania_12

oho incele się zlecieli xd