PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=866093}
5,1 66 tys. ocen
5,1 10 1 66257
5,2 85 krytyków
Wszyscy moi przyjaciele nie żyją
powrót do forum filmu Wszyscy moi przyjaciele nie żyją

Dno

ocenił(a) film na 1

Błagam niech mi ktoś odda ten czas który poświęciłam na ten film;) obawiam się że ani krzty dobrego zdania nie miałabym o nim gdybym go oglądała 25 lat temu jak miałam lat 13. To było tak złe, to było tak straszne, to było tak żenujące, że nie wiem jak bardzo musi być wstyd tym którzy wzięli za to pieniądze. Cała historia przypadkowego morderstwa w trakcie zabawy sylwestrowej, która de facto była jedną wielką meliną w domu bogatych ludzi, sprawiała wrażenie jakby scenariusz pisaly 15 latki. Absolutnie każda rola w tym serialu to było dno. Absolutnie każdy aktor zagrał fatalnie chociaż nie wiem jakby się dało zagrać w takim filmie dobrze. Idiotyczne sceny typu gagi na przykład wybuchająca silikonowa pierś to dno które już zdołaliśmy z poznać ponad 20 lat temu z idiotycznych komedii amerykańskich. Współczuję całej ekipie. Zwłaszcza młodym aktorom którzy wchodząc w ten filmowy świat muszą brać udział w takim gniocie. Bo muszą zarabiać, bo muszą zbierać punkty w ich w ich curriculum vitae. Absolutnie się dziwię głównej aktorce i gwieździe całego tego zdarzenia czyli Julii Wieniawie że pomimo tego że już zdążyła zarobić sporo pieniędzy i posiada znaczny majątek oraz cieszy się dużą popularnościa i spełnia się wielu polach popełniła taki błąd w swojej karierze zawodowej. Naprawdę nie traćcie na to czasu.