PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=866093}
5,1 66 tys. ocen
5,1 10 1 66257
5,2 85 krytyków
Wszyscy moi przyjaciele nie żyją
powrót do forum filmu Wszyscy moi przyjaciele nie żyją

Spoko filmik. Jest tyle badziewia na tym netflixie. Nie wiadomo już co oglądać. Włączasz coś a tam hala. Większość dobrych filmów to te które już widziałeś. Z tym nie jest tak źle więc jak on ma ocenę 5 to ja nie wiem czego wy oczekujecie. Przez takie oceny dużo osób ten film po prostu odpuści a on na to nie zasługuje. Jedyny minus za delikatna obrazę uczuć religijnych.

ocenił(a) film na 1
Rafik_4

jesteś przykładem osoby, która zje gówno jeżeli będzie to polskie gówno i jeszcze ze smakiem poprosi o dokładkę, wytykając jedynie to co razi, choćby delikatnie, polskim wartościom i tradycjom, a kompletnie nie zważając na dobór aktorów, ich grę aktorską, żałosne żarty, idiotyczną fabułę i całą resztę, prawda? Czyli pomijając wszystko czym charakteryzuje się film. Typowy polaczek robaczek bez zdolności obiektywnej oceny poza spuszczaniem się nad tym, że to polska produkcja.

ocenił(a) film na 8
Demonolog_z_Rotterdamu

Ehhehe pozdrowionka dla Ciebie ziomuś. Nawet mógłbym się zgodzić ze wszystkim. Ale nie ma dla mnie znaczenia czy to polski film czy nie a pozatym ten Twój minus to jak dla mnie plus. No bo chyba fajnie że cenie to co polskie? Żarty jak mnie nie obrażają i są śmieszne to mogą być i idiotyczne. Ale z żartami to różnie bywa. Mogły Cię nie śmieszyć i ok. Ale ocena 5 to za mało jak dla mnie.
Fabuła? Nawet jak jej nie było to mi to w niczym nie przeszkadza. Dobór aktorów? No chyba nie jest aż tak źle. Zapamiętałem gościa od pizzy najbardziej. Jego styl, to jak gra, ten humor do mnie to przemowilo, mi się to podobało. Chłopak Juli z rodzinki nie źle. Fotograf narkoman super. Wizualnie super się te dwie panie pięknie przezentowaly. Ogólnie fajny filmik na tą całą netflixowa nude. Nie będę pisał że właśnie obejrzałem polot bo nie chce bardzo odbiegać od omawianego filmu ale mam tu jakieś porównanie. Jedno miało być komedia i było a drugie miało być w sumie nie wiem czym i po obejrzeniu też nie wiem. Jak się zaczął rozkręć to się skończył. Szkoda tylko że to akurat też polski film.

ocenił(a) film na 8
Demonolog_z_Rotterdamu

Kurde tyle dopisałem o aktorach ale wyskoczyło że edycja za szybko. Woronowicz początek fajna scenka. Rozbicki, pani Gloria przecież. Pan muzyk fajnie dal radę a to nie było takie oczywiste. Trudno nie docenić tego wszystkiego. Także dobór aktorów i gra ich sama na wysokim poziomie.