Wiele osób które jadą po tym filmie od góry do dołu za największą wade podają ( poza Wieniawa oczywiście ) humor i poziom żartów które sa żenujące według wielu ja mam do tego zupełnie inne podejście bo nie wszystko odbieram jako żart np jednym z najczęściej podawanych przykładów zenujacych żartów jest sam poczatek filmu i spuszczenie papieru przez jednego z policjantów i na początku ta scena też nie wywołała u mnie jakiegoś entuzjazmu a gdy na końcu okazuje sie ze tam był lek na aicchs
Ehh telefon złapał zwieche a teraz nie mogę tego edytować trudno kontynuując chodziło mi o to ze mega szkoda tego gościa od pizzy bo widzimy w filmie jak stara sie być dla wszystkich dobry np to że czekał i zaufał naszemu gospodarzowi mimo iz wiedziałem że ma jeszcze mase zamówień to ufal iż mu zapłaci też starał się pomagać ludzia ( dziewczyna w goglach narciarskich po ekstazy czy własna matka oczywiście ) i koniec końców mimo iż sie bardzo starał wszystko stracił i dom i matkę i pracę wiedz dla mnie ten motyw z papierem to taka metsfora tego jak brutalna jest nasza rzeczywistość i chodź byś niewiadomo jak się starał to i tak to wszyscy spuszcza w kiblu ( trochę jak ten film )