PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=866093}
5,1 66 tys. ocen
5,1 10 1 66257
5,2 85 krytyków
Wszyscy moi przyjaciele nie żyją
powrót do forum filmu Wszyscy moi przyjaciele nie żyją

Wiele osób które jadą po tym filmie od góry do dołu za największą wade podają ( poza Wieniawa oczywiście ) humor i poziom żartów które sa żenujące według wielu ja mam do tego zupełnie inne podejście bo nie wszystko odbieram jako żart np jednym z najczęściej podawanych przykładów zenujacych żartów jest sam poczatek filmu i spuszczenie papieru przez jednego z policjantów i na początku ta scena też nie wywołała u mnie jakiegoś entuzjazmu a gdy na końcu okazuje sie ze tam był lek na aicchs

ocenił(a) film na 8
SwistakYNWA

Ehh telefon złapał zwieche a teraz nie mogę tego edytować trudno kontynuując chodziło mi o to ze mega szkoda tego gościa od pizzy bo widzimy w filmie jak stara sie być dla wszystkich dobry np to że czekał i zaufał naszemu gospodarzowi mimo iz wiedziałem że ma jeszcze mase zamówień to ufal iż mu zapłaci też starał się pomagać ludzia ( dziewczyna w goglach narciarskich po ekstazy czy własna matka oczywiście ) i koniec końców mimo iż sie bardzo starał wszystko stracił i dom i matkę i pracę wiedz dla mnie ten motyw z papierem to taka metsfora tego jak brutalna jest nasza rzeczywistość i chodź byś niewiadomo jak się starał to i tak to wszyscy spuszcza w kiblu ( trochę jak ten film )