PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=866093}
5,1 66 tys. ocen
5,1 10 1 66257
5,2 85 krytyków
Wszyscy moi przyjaciele nie żyją
powrót do forum filmu Wszyscy moi przyjaciele nie żyją

Coś poszło nie tak ... kiler ,3=mc2 ,kariera Nikosia Dyzmy wszystko to było kręcone dawno temu dalej te filmy są zabawne przede wszystkim mają jakiś sens, a teraz mamy rok 2020 polska produkcja na Netflixie druga obejrzana przeze mnie polska produkcja na tej platformie po " Dziś w lesie nie zaśnie nikt ", filmie który jeżeli miałbym porównać z tym jest 2 klasy lepszy. Przychodzi czas na produkcje kategorii "czarna komedia" - komedia która nie jest śmieszna, dialogi idiotyczne nie mam pojęcia jak mogą kogoś bawić te które maja być zabawne są bezsensu na siłę okraszone wulgaryzmami w myśl idei im więcej ostrych epitetów tym śmieszniej .Śmieszniejsze dialogi można znaleźć w filmie Patryka Veg który docelowo komedia nie jest . Gra aktorska jak w paradokumencie rodem z Ukrytej Prawdy lub Dlaczego ja . Efekty specjalne po wystrzale z pistoletu niczym w filmie o super bohaterach. Nawiązując do tytułu" Kac wawa" doczekał się swojego godnego następcy moim zdaniem równie idiotycznego i nie spójnego. Moja ocena 2/10
Może jeśli nie potrafimy dorównać starym komediom przestańmy produkować komedie każda następna zaczyna wyprzedzać poziomem zażenowania poprzednią
Pozdrawiam