Wszystko gra

Match Point
2005
7,3 101 tys. ocen
7,3 10 1 100517
7,2 46 krytyków
Wszystko gra
powrót do forum filmu Wszystko gra

Grał jak drewno.Poza tym film ok.Wydaje się, że będzie to kolejne "życi długo i szczęśliwie", ale miło zaskakuje.Przynajmniej mnie:P

ocenił(a) film na 8
R88

Zagrał bardzo dobrze. Zobacz sobie Meyersa w "The Tudors"

BelekBela

Zagrał rzeczywiście nieżle choć troche nieregularnie moim zdaniem. Ogólne wrażenie byłoby dobre gdyby ten koleś nie wyglądał... bardziej kobieco niż Scarlett haha.

Szakal1611

"nieregularnie" - bardzo dobrze to określiłeś, bardzo dobrze...

ocenił(a) film na 8
R88

Faktycznie, tez zwróciłem na to uwagę, ale poza tym film okazał się dla mnie całkiem pozytywnym zaskoczeniem.

R88

Jak drewno? Moim zdaniem gral swietnie :)

pshemodow

wedlug mnie gosc jest pedziem, posunal bym sie nawet do nazwania go Queen.

legatory88

Queen czy queer? bo nie za bardzo rozumiem czemu chcesz go nazywac krolowa ;p a jak nie to pozdro&pocwicz ;)

pshemodow

Queen - koles ktory jest obiektem pozadania dla wszystkich pedziow na imprezie, najbardziej kobiecy. Queer to ogolnie ciota tak jak fag, puff, daisy, pansy czy jakkolwiek inaczej brytole to nazywaja. Teraz powinienes zrozumiec i podziekowac ze oszczedzilem ci cwiczen. Yo.

legatory88

Co wy od niego chcecie? Nie macie czego się przyczepić czy co?
Nie dość, że jest świetnym aktorem, to jeszcze bardzo przystojnym. Nawet przez myśl mi nie przeszło, że mógłby byc gejem... Radzę obejrzeć więcej filmów z udziałem tego aktora, ze szczególnym naciskiem na serial Dynastia Tudorów.

ania__87

No, co do swietnosci jego gry to bym nie przesadzal, dobry z nigo aktor ale szalu nima :P. Nie wiem czy jest pedziem czy nie ale zachowywal sie w tym filmie bardzo delikatnie...ale moze byly to wymagania rezysera, kto wie?

ocenił(a) film na 8
R88

Według mnie spisał się, no ale w sumie nic dziwnego Jonathan jest dobrym aktorem ;) idealnie obsadzony, odrazu widać że wczuł sie w klimat filmu.

purplejudka

Mnie też wkurzał... Wyglądał, jakby cierpiał na zapalenie spojówek. I grał jedną miną. Jedyne, co było dobre, to emocje, jakimi emanował pod koniec filmu: widać było w nim walkę z samym sobą i poczucie winy. Bo nie ma winy bez kary xD

elfka77

Dal mnie gral niejednoznacznie,a co znaczy dobrze...........