szkoda kasy za bilet. 2/10 tylko za to że była tam Bullock. tak durnej komedii dawno nie widziałam.
Durna komedia ciekawe!
Wszyscy mówią jaki to zły film ale nie potrafią tego argumentować, a dlaczego?dlatego,że wszyscy uczepili się opinii(niesłusznej zresztą) jaka przyległa do tego filmu.Czytając takie opinie jak ta zastanawiam się czy w ogóle ludzie oglądali ten film czy jakiś inny...
durna=głupia=pozbawiona sensu, fabuła do dupy, gra aktorów bardzo słaba. chyba to są wystarczające argumenty. są głupie filmy na których można się przynajmniej pośmiać a tu? tylko zażenowanie. oglądałam wczoraj i wymęczyłam się niesamowicie:p
Słaba gra aktorska?To jest jakieś nieporozumienie!Nagroda Złotej Maliny dla Sandry Bullock to czysta prowokacja i aż dziwne,że tego ludzie nie dostrzegają.To jak gra to zamysł reżysera i sprawdziła się genialnie w roli głupiutkiej dziewczyny,która koniecznie potrzebuje miłości.LUDZIE NIE IDŹCIE ZA CIOSEM I NIE POWTARZAJCIE JAKA TO GŁUPIA FABUŁA BO SANDRA POWIEDZIAŁA COŚ BARDZO MĄDREGO:"NAJPIERW OGLĄDNIJCIE TEN FILM ZA ROK POGADAMY!"