PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645967}

Wszystko stracone

All Is Lost
2013
6,2 11 tys. ocen
6,2 10 1 10896
7,3 19 krytyków
Wszystko stracone
powrót do forum filmu Wszystko stracone

Faktycznie wydaje się, że Redford będzie jedynym aktorem w filmie (prócz rekinów). Nie wiem kiedy
film zamierza wejść do kin, bo amerykańskie "wkrótce" mnie nie przekonuje. Jeśli zdąży przed
Oscarami, to powinien walczyć o statuetkę z Hanksem - a mam wrażenie, że ten drugi zagrał w
ostatnim filmie rolę życia (a nie tam żadna Filadelfia).

Przez cały trailer patrzyłam na Redforda i myślałam, że starość jest okrutna - z tak niesamowicie
przystojnego faceta stał się dziadkiem. Ale aktorem był i jest genialnym.

ocenił(a) film na 8
cumartesi

Film miał dzisiaj premierę we Wrocławiu na American Film Festival. Faktycznie Redford jest jedynym aktorem. Film w klimacie 127 hours.

Karczoh

Liczę, że wejdzie jeszcze przed nominacjami do Oscarów. Z drugiej strony amerykańskie wkrótce oznacza zwykle okres 3 - 5 miesięcy.

cumartesi

A 127 godzin nie oglądałam :(, chociaż przez jakiś czas widniał na mojej liście "do obejrzenia". Może się jednak skuszę.

ocenił(a) film na 3
cumartesi

Strata czasu.

cumartesi

Dobra wiadomość jest taka, że film wszedł do kin. Zła taka, że go jeszcze nie widziałam, bo wszedł do wybranych kin. A to znaczy, że film nie jest dla masowej widowni. Oscar z głowy.

cumartesi

Już sam zwiastun robi na mnie ogromne wrażenie... nie mogę się doczekać

patrykDJ2009

Fajny film i z pewnością warto obejrzeć dla samego Redforda. W ogóle w tym roku wszystkie "prawdopodobnie" nominowane do Oscarów filmy są super.