Wybacz, ale będę ci mówiła skarbie

Scusa ma ti chiamo amore
2008
6,7 14 tys. ocen
6,7 10 1 13664
Wybacz, ale będę ci mówiła skarbie
powrót do forum filmu Wybacz, ale będę ci mówiła skarbie

Nie polecam. Paskudny film. Fabuła, jak i wykonanie na żałosnym poziomie. Nie dotrwałam do końca filmu (zostało mi 20minut do końca, ale nie mogłam się już dłużej męczyć), ale i tak czuję, że zmarnowałam ponad godzinę seansu.

ocenił(a) film na 8
elema

Film dobry,ale nie brakuje w nim paru wad i niedociągnięć.Zabrakło w nim romantycznych momentów,które były w książce. Między aktorami czuć chemię,lecz nie jest ona bardzo wyraźna,Brak tego żaru w oczach i pożądania,kiedy na siebie patrzą. Dla mnie Niki w pewnych momentach to dziecko.Jest rozkapryszona,zachowuję się nieodpowiedzialnie i ma różne dziwne pomysły.Czego się w końcu można spodziewać po 17-latce? W filmie jest pokazane,jak wskakuje Alexowi do łóżka po dwóch,góra trzech spotkaniach.Jest nachalna i wykorzystuje swoje walory by go szybko uwieść.Nie wiem czy rodzice powinni włączać ten film nastolatkom bo jeszcze uwierzą,że mogą stworzyć związek z dorosłym mężczyzną,a według mnie taki związek jest niemożliwy.Zazwyczaj nastolatka i dorosły mężczyną to mieszanka wybuchowa przynosząca wyłącznie kłopoty.

http://przetestuje-sprobuje.blogspot.com/2013/12/dwadziescia-lata-moze-mniej-ide alna.html

ocenił(a) film na 1
elema

dobrze ze wyłączyłem po 22 minutach