Według mnie ten film jest naprawdę piękny, pokazuje on to, że nie każdy związek młodej
dziewczyny ze starszym mężczyzną musi być |"blacharstwem". Bardzo przyjemnie się go ogląda,
dobór muzyki oraz cytaty, które pojawiają się w ekranizacji są naprawdę ciekawe oraz dobrze
dobrane, do tego co przedstawia film. :)
Fil się super podoba włosi mają smykałka do kręcenia filmów z znakomita narracją ;) ale mnie różnica wieku przeraża . Jakos nie uważam , że to była by miłość na zawsze a po drugie z tego co widzę to zazwyczaj mało atrakcyjne dziewczyny wiążą się z tak starszymi mężczyznami w tym przypadku nie było tak bo to film. Ludzie by nie chcieli oglądać brzykich aktorek zdaniem reżyserów . Niniejszy nie chce obrazic nikogo jeśli ktoś zakochał się tak jak Nikki w starszym facecie i jest szczęśliwy to ok piszę po prostu to co ja uważam .
Wreszcie coś innego niż te amerykańskie komedyjki. Film ogląda się przyjemnie, jednak miałam wrażenie, że postać Niki strasznie zmiękczyli. W książce była ona mniej irytująca i wydawała się nieco mądrzejsza i dojrzalsza.