Wybacz, ale będę ci mówiła skarbie

Scusa ma ti chiamo amore
2008
6,7 14 tys. ocen
6,7 10 1 13664
Wybacz, ale będę ci mówiła skarbie
powrót do forum filmu Wybacz, ale będę ci mówiła skarbie

Różnica wieku.

ocenił(a) film na 10

Według mnie ten film jest naprawdę piękny, pokazuje on to, że nie każdy związek młodej
dziewczyny ze starszym mężczyzną musi być |"blacharstwem". Bardzo przyjemnie się go ogląda,
dobór muzyki oraz cytaty, które pojawiają się w ekranizacji są naprawdę ciekawe oraz dobrze
dobrane, do tego co przedstawia film. :)

ocenił(a) film na 8
vxv71x

Zgadzam się :) Mi też bardzo się podobał :D

ocenił(a) film na 10
vxv71x

ooo toto, piekna muzyka i cytaty to zdecydowany plus :)

ocenił(a) film na 7
vxv71x

Fil się super podoba włosi mają smykałka do kręcenia filmów z znakomita narracją ;) ale mnie różnica wieku przeraża . Jakos nie uważam , że to była by miłość na zawsze a po drugie z tego co widzę to zazwyczaj mało atrakcyjne dziewczyny wiążą się z tak starszymi mężczyznami w tym przypadku nie było tak bo to film. Ludzie by nie chcieli oglądać brzykich aktorek zdaniem reżyserów . Niniejszy nie chce obrazic nikogo jeśli ktoś zakochał się tak jak Nikki w starszym facecie i jest szczęśliwy to ok piszę po prostu to co ja uważam .

vxv71x

Wreszcie coś innego niż te amerykańskie komedyjki. Film ogląda się przyjemnie, jednak miałam wrażenie, że postać Niki strasznie zmiękczyli. W książce była ona mniej irytująca i wydawała się nieco mądrzejsza i dojrzalsza.

ocenił(a) film na 6
Marilee_chan

Nie wiem jaka była w książce, ale w filmie szczególnie na początku gdy chciała za wszelką cenę zwrócić na siebie uwagę alexa, to robiła to w straszliwie dziecinny sposób, potem już było coraz lepiej - pokazali jej bardziej dojrzalsze oblicze;)