Wybacz, ale będę ci mówiła skarbie

Scusa ma ti chiamo amore
2008
6,7 14 tys. ocen
6,7 10 1 13664
Wybacz, ale będę ci mówiła skarbie
powrót do forum filmu Wybacz, ale będę ci mówiła skarbie

Kiepska historia, denerwujący bohaterowie, którzy na dodatek nie są autentyczni. Nie wierzę w takie bajki i uważam, że takie związki jak ten przedstawiony w filmie ocierają się o pedofilię, dlatego daję 3.

bourgeoise

zgadzam się. jak dla mnie film o pustych dziewczynach, które zmieniają facetów jak rękawiczki...

bourgeoise

!ItaLia`To`ItaLiA!

ocenił(a) film na 5
bourgeoise

Filmu póki co nie oglądałam ale proponuję przeczytać książkę, na podstawie której powstał ten film.

ocenił(a) film na 3
bourgeoise

nawet 30min nie dałam rady....

ocenił(a) film na 9
asiczka666

Kurcze... no zawiodłam się strasznie na tym filmie. czytałam wczesniej ksiazke kilka razy i jestem pewna, że nie raz do niej jeszcze wróce za to film byl tak potwornie sztuczny!
Federicco moccia pisze naprawde swietne ksiazki, podobala mi sie kazda, ekranizacja trzech metrow nad niebem i tylko ciebie chce rowniez mnie powalily. takie lekki filmy na rozluznienie za to ten film dluzyl sie i z utesknieneim czekalam na koniec.

ocenił(a) film na 9
bourgeoise

Haha dobre podejście. Pozdrów średniowiecze jak wyłączysz komputer ;)

harry_rabbit

Luz, a Ty pozdrów swoją 15-letnią 'kobietę' :)

ocenił(a) film na 9
bourgeoise

Haha no już nie bądź zazdrosna. 15 a 17 to już pewna różnica ;)

harry_rabbit

ogromna, aż dwa lata! :)

ocenił(a) film na 9
bourgeoise

Już nie chcę dopiekać, ale coś taka cięta na lolitki? ;)

harry_rabbit

nie jestem cięta na lolitki, po prostu uważam, że dojrzałych (nie tylko fizycznie, a przede wszystkim fizycznie) stać na zadowolenie kobiet w swoim wieku :)

ocenił(a) film na 9
bourgeoise

nie tylko fizycznie, a przede wszystkim fizycznie? Ok rozumiem. Ale to dlatego Ci się film nie podobał? Przecież to czysta fikcja. Oczywiście pewnie każdy facet koło 40 marzy o takiej przygodzie, ale wg mnie jako komedia romantyczna film się elegancko sprawdza.

harry_rabbit

dzięki za zauważenie błędu, faktycznie zamiast jednego fizycznie miało być 'psychicznie'.

bourgeoise

A ja nie wiem skąd u Was takie oburzenie związkami z duża różnicą wieku. Otóż takie rzeczy sie zdarzaja i nie jest to fikcja. I można być szczęśliwym z kimś starszym od siebie i to nie tylko przez pierwszy rok znajomości, nie należy traktować że każdy facet ok 40 marzy o takiej przygodzie,bo czasem to okazuje sie być ta jedyna. Kwestia znalezienia swojej drugiej połowy a wiek to chyba tylko przeszkadza osobą stojącym z boku, bo napewno nie samym zainteresowanym

ocenił(a) film na 9
adamis77

Zastanawiam się dlaczego z tak szeroką niechęcią wypowiadacie się na temat takich związków? Proponuję wpisać w Google słowo "pedofilia", bo chyba nie każdy do końca rozumie ten termin. Siedemnastolatka to nie jest już dziecko, raczej młoda kobieta, która wie czego chce, natomiast dorosły facet ma prawo wyboru z kim chce wchodzić w związek. Wbrew pozorom w dzisiejszym świecie takich związków jest mnóstwo, więc o co ta cała afera?