Moi Drodzy, jest druga część !! Książka we Włoszech jest już dostępna. Podobni zakończono już zdjęcia do drugiej części filmu w któej oczywiście zobaczymy ponownie Raola i Michele. Nie moge się doczekać :D
a nie wiesz kiedy będzie druga część książki u nas?:D Bo kurcze już przeczytałam pierwszą część i jestem zachwycona! :D Książka i film są boskie :D teraz znów będę wyczekiwać na drugą część książki albo filmu :D
Liczę też, że Federico Moccia napiszę jeszcze jakieś inne powieści :D Nie wiem czy czytałaś/oglądałaś ale "Trzy metry nad niebem" i "Tylko ciebie chcę!" też są świetne ;D
Trzech metrów nie czytałam, ale poluje na nie :)
Powiem tak ( są to mało optymistyczne rzeczy). Pierwsza część ksiązki u nas pojawiła się 23 września, i znając polskich wydawców druga część nie pojawi się szybciej niż za pół roku. Ale książki Mocci nie osiągają u nas takich nakładów jak np. Zmierzch więc 2 część może być i za rok.
Co do filmu, to z tego co mi wiadomo, we Włoszech ma mieć premierę w lutym 2010. Więc zanim pojawi się w sieci wersja DVDrip, o napisach nie mówiąc, to pewnie poczekamy gdzieś do czerwca/lipca 2010.
Co do samej książki to mnie się też bardzo podobała :) Polecam gorąco jako uzupełnienie filmu :) Póki co poluje na ebooka drugiej części. Choćby i był po włosku :)
jakbyś znalazła drugą część na necie mogłabyś wkleić tutaj linka? ;) a jeśli chcesz trzy metry nad niebem albo tylko ciebie chcę to mogę ci wysłać na maila ;D
Jeżeli w końcu dopadnę, to chętnie wkleję :) Do "trzech metrów nad niebiem" i " Tylko Ciebie chcę" jakoś mnie tak nie ciągnie....:)
Póki co zdjęcia z planu filmowego SMTVS
http://www.cinemotoreonline.net/scusamativogliosposare.html
Hej, czy polski tytuł tej ksiązki to " wybacz, ale będę mówiła ci skarbie?'
Właśnie na nia poluję i chętnie obejrzałabym film, ale pewnie tak jak 'tylko ciebie chcę' będzie problem z napisami..
kocham twórczość federico mocci.. nie wiem jak napisac jego nazwisko ;p
hej, mogłabyś mi wysłać te ebooki, zarówno pierwszą, jak i drugą część? Byłabym bardzo wdzięczna! ;)
ola.kro@gmail.com
od dawna poluję na ebooki tych książek- jakby ktoś był miły i chciał się nimi podzielic, to
kinomaniak@onet.pl
Ja także od dawna poszukuję ebooków, gdyż moja biblioteka nie jest wyposażona w te pozycje. Byłabym bardzo wdzięczna jeśli wysłałabyś mi je na e-mail ktokolwiek1212@o2.pl
podeśle wam na maile w przyszłym tygodniu. Sorry, że nie dziś, ale muszę znaleźć płytkę z tymi ebookami :D
Witam. Ja też bym poprosiła o te ebooki (tj. Trzy metry nad niebem, Tylko Ciebie chcę i Wybacz, ale będę ci mówiła skarbie) po polsku. Po włosku można znaleźć w necie, ale z polskimi trudno:( Będę bardzo wdzięczna!
Mój mail:
ribbana@gmail.com
Trzy metry nad niebem, Tylko Ciebie chcę i Wybacz, ale będę ci mówiła skarbie) po polsku .ja takze bym prosiła bo filmami jestem zachwycona.czytałam Amore 14.super
hej :) mogłabym też prosić o przesłanie ebook'ów na meila quebradoy@wp.pl z góry wielkie dzięki :))))
Trzy metry nad niebem, Tylko Ciebie chcę i Wybacz, ale będę ci mówiła skarbie) po polsku.bardzo prosze o polskie ebooki moj mail to bela2008@interia.pl
hej. mogłabyś też mi wysłać ebooki 'Trzy metry nad niebem' i 'Tylko Ciebie chcę'? byłabym wdzięczna ;) mój mail: jagodalaska007@wp.pl
Czy mogłybyś również mi wysłać? Bardzo zależy mi na tych trzech tytułach ( Trzy metry nad niebem” , „Tylko ciebie chcę”, "Wybacz, ale będę Ci mówiła skarbie") po polsku... ;] mój mail to: kaasia13@gmail.com
Z góry dziękuję ;D
Hej jeśli bym mogła to również poproszę o „Trzy metry nad niebem” i „Tylko ciebie chcę”
Z góry dzięki,
pozdrawiam :)
Hej jeśli bym mogła to również poproszę o „Trzy metry nad niebem” i „Tylko ciebie chcę”. Mój mail: ania_1306@o2.pl
Z góry dzięki,
pozdrawiam :)
ja również dołączam swoją prośbę, proszę o ebooka "Scusa ma ti chiamo amore", oczywiście po polsku, gdyby ktoś miał :) patrynia969@o2.pl
obejrzałam film, ale chcę przeczytać książkę, żeby uzupełnić :)
czy znalazłas juz ta płytke z ebokami jak tak to wyslij na mojego email bela2008@interia.pl.z gory dziekuje
Wiem, że to już dawno było mi napisane, ale wyjątkowo mi zależy na pozycji "Trzy metry nad niebem", gdyż jestem olbrzymim fanem dramatów,a ten film chwycił mnie za serce! Ja też bym poprosił o ten e-book jeśli jest to możliwe. slay2000@gmail.com Z góry dziękuje :)
Trochę się spóźniłam, ale bardzo zależy mi na zdobyciu tych ebooków:) Odszukanie ich w necie po polsku graniczy z cudem:( jeśli ktoś kto je posiada jeszcze tutaj zagląda to proszę o pomoc: monika_0601@vp.pl
z góry dziękuję!
Troche pozno pisze ale moze mogłabys tez mi wysłać ebooki po polsku 'Trzy metry nad niebem' i 'Tylko Ciebie chcę' naprawde bardzo mi zalezy zeby je przeczytac moj e-mail: omka2108@wp.pl
Z gory dziekuje;)
wiem że troche póżno ale czy również mogłabym prosić o ebooki po polsku Trzy metry nad niebem i Tyllko Ciebie chce ?
mój email : agusia.123@amorki.pl
bardzo mi na nich zalezy, z góry dziękuje :)