PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10044531}

Wybraniec

The Apprentice
2024
7,0 22 tys. ocen
7,0 10 1 22500
7,2 68 krytyków
Wybraniec
powrót do forum filmu Wybraniec

Widzę propaganda mainstreamu już się nawet nie czai, na udawanie czegokolwiek :/
Niech zgadnę, film krytyczny dla Trumpa, więc będzie dostępny gdzieś praktycznie za free, albo od razu we wszystkich streamingach?
Krytycy widzę sypią 9-mi nawet, więc wiadomo czego się spodziewać.
Jak rozumiem te nigdy nie udowodnione afery z życia, tu zostaną przedstawione jako "fakty"?
Żenada!
Ale pocieszne, że widać jak mainstream się boi, łapie się wszystkiego, bo widzi że im się urojony swiat sypie!

ocenił(a) film na 9
Damian_Boj

Mam takie pytanie, ale całkiem na poważnie. Powiedz kto ci do głowy tak nasral?

ocenił(a) film na 7
Damian_Boj

Oczywiście Trump taki nie jest. To mąż stanu, a także prywatnie wierny mąż, wzorowy obywatel, uczciwy, skromny, trzeźwo patrzący na świat i wytrwany polityk. Najbardziej uderza w nim brak puchy i narcyzmu, pomimo pozycji jaką zajmuje w polityce i biznesie. Taki święty za życia

ocenił(a) film na 8
Damian_Boj

Jakie 2 tygodnie, w USA - gdzie są wybory miał premierę wcześniej.

ocenił(a) film na 2
annvangier

"Jakie 2 tygodnie, w USA - gdzie są wybory miał premierę wcześniej."
Patrzysz na premierę na festiwalu w Cannes! Myślę, że niewielu potencjalnych wyborców przyjechało na ten pokaz do Cannes w MAJU :D

Do kin wszedł dopiero TERAZ!
Dokładniej: "United States: October 11, 2024"

Widzisz, jak łatwo przyłapać na niewiedzy o podstawowych rzeczach ludzi którzy dają temu filmowi 5 i więcej? ;)
To jest niestety smutna rzeczywistość, jesteście zazwyczaj tą częścią społeczeństwa która nie potrafi weryfikować prostych informacji!

Damian_Boj

Trump to właśnie mainstream! Amerykański oligarcha któremu w polityce przyświeca idea anty-Janosika, zabrać biednym i dać bogatym! Sługus oligarchii i wielkiego biznesu, bo sam jest jednym z nich!