Więc tak
Film naprawdę na dobrym poziomie - bardzo "przyjemny do oglądania" - DAL WSZYSTKICH.
Gerard Butler - oczywiście wyśmienicie się spisał z rolą jak również bardzo dobrze Jonny Weston , pozostali w miarę - Natomiast bardzo mnie zniechęciła postać Kim Moriarity , nie wiem czy tylko ja taką odrazę czuję czy może wy też , ale nie poczułem żadnej miłości , brak aktorstwa - totalna amatorka jak z serialu - o urodzie nie wspomnę ... jedyną z paru małych wad jest właśnie ona !
Ogólnie co do filmu , fabuła - historia naprawdę jestem pod wrażeniem 0,0 , spodziewałem się dobrego filmu / histori ale nie aż takiej 9/10 , muzyka 8/10 również bardzo dobrze dobrana , efekty 8.5/10 w szczególności które się pojawiły na end filmu również jestem mile zaskoczony , no i całe to końcowe zakończenie bardzo zaskakujące by nie powiedzieć że prawie IDEALNE !
Także film naprawdę musicie zobaczyć , jest już od 3-4 dni w super jakości PL także nie czekajcie , nie słuchajcie krytyk tylko sami ocencie - Ja dałbym prawie że 9/10 ale no jak już wspomniałem ubolewałem na tą jedną postacią - bo mnie bardzo wpieniała przez kilkanaście min filmu ;(
Także grubo 8+ :)