PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=636044}

Wysoka fala

Chasing Mavericks
2012
7,3 17 tys. ocen
7,3 10 1 17437
5,3 3 krytyków
Wysoka fala
powrót do forum filmu Wysoka fala

Zmieniłbym jedynie głównego bohatera, Pana Jonnego Weston'a. Był za bardzo "lalusiowaty" i dziewczęcy do danej roli. Poza tym bardzo przyjemny i dobry film. Gdyby nie "ten" chłopczyk dałbym 8/10. pozdrawiam i polecam

bezkompromisu

Możesz zdradzić, gdzie udało Ci się znaleźć film? :)

ocenił(a) film na 7
Karolina230

A bardzo proszę - Delft, Holandia. Pozdrawiam

bezkompromisu

Hehehe :D dzięki! :D

Karolina230

Nie wiem skąd jesteś ale w moich okolicach najbliżej był w Zabrzu.

Porażką jest to że nawet w IMAX'ach nie ma tego filmu :(

Saltox

hmm... IMAX'ów u mnie w okolicy nie ma... takie bajery nie tutaj... kurka... szkoda :(

ocenił(a) film na 8
bezkompromisu

a ja dalej muszę czekać... :p a w necie nie do znalezienia :D przynajmniej nie z moimi umiejętnościami ^^

bezkompromisu

Tomasz wpadłbyś czasem na forum! ;D

bezkompromisu

Mi nie przeszkadzał. :P Fajny film, bardzo pozytywny.

bezkompromisu

to są takie lalusię to, że ktoś jest jak kobitka czy laleczka wcale nie znaczy, że nie ma ducha przygody i awanturnika nie wspominając o życiu na falach, w wodzie. Pooglądaj sobie prawdziwych serferów to są z wyglądu lalusiowate mordki ;)

ocenił(a) film na 7
markin

Mimo wszystko dla mnie był za bardzo lalusiowaty, to moje zdanie, do którego mam prawo. A nawet jeśli wszyscy surferzy tak wyglądaj to zdania nie zmienię ;) Dziękuję dobranoc

bezkompromisu

wiesz buraki nie serfują :D

ocenił(a) film na 9
bezkompromisu

Kurde, ciekawy jestem jak wygląda Twoja twarz. Pewnie jesteś niezłym kozakiem..pffff

ocenił(a) film na 7
Dareckii

"pff" nie muszę być "burakiem" z wyglądu żeby móc ocenić jakiegoś aktora czy jego grę? Nieprawdaż? Nadal dziękuję i dobranoc