Utwierdzam się w przekonaniu, że tworząc konto na FW powinno się spełnić jakieś warunki
Człowieku oceniłeś Thor miłość i grom na 9 (co najwyżej przeciętniaczek) ,a robisz z siebie Bóg wie jakiego krytyka filmowego. Wyciągnij kij z 4 liter i przyjmij do wiadomości, że ludzie mogą oceniać filmy jak im się podoba
dokładnie, zwykle gowno, a fani tych pasozytow z polowa szarej komorki je zjedza i jeszcze sie zachwycaja jakie pyszne
śmieszne, takie komentarze utwierdzają mnie w przekonaniu, że większość użytkowników uważa się za wybrańców a Filmweb traktują jak jakąś świątynie xd
przeglądam świat filmweba od lat lecz to właśnie Pana komentarz zmusił mnie do założenia konta xd mogłem to konto założyć miesiąc temu, rok przecież to bez znaczenia, ale zapomniałem do jakiej wspaniałej społeczności FW dołączyłem xd ruszam komentować filmy, z fartem xd
nikt sie nie uwaza za wybrancow, po prostu wy skonsumujecie wszystko co wysra banda idiotow i macie bol dupy, ze ktos tego nie kupuje i nie wspiera pasozytniczego trybu zycia influjutuberow. zwal im jeszcze konika
Nie, nic jej nie boli a propos wybrańców może nim nie jesteś ale trzymasz ich poziom intelektualny
Już wolę nie wiedzieć co myślą patole w kryzysie wieku średniego którym podoba się ten film kręcony po dopalaczach
Ej, a dlaczego wy, Zetki zawsze gadacie o wkładaniu i wyciąganiu czegoś z dupy? Przykre doświadczenia z dzieciństwa, czy po prostu wy lubicie gówno i zawsze zamawiacie dwie porcje?
z dwojga złego lepiej być 40-latkiem po informatyce niz 20-latkiem z mentalnością dziecka, dosłownie niczym się nie różnicie od dzieci bijących się o wojanki, bo tak samo słuchacie się jakiegoś przyjeba z youtube’a XD
wystarczy spojrzeć na ilośc ocen i ich wysokość by w orosty sposób wywnioskować, że gówniaki przedszkolaki dorwały się do internetu.