PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127272}

Wyspa

The Island
2005
7,1 177 tys. ocen
7,1 10 1 177245
5,9 39 krytyków
Wyspa
powrót do forum filmu Wyspa

Zawiodlem sie

ocenił(a) film na 4

Film akcji - typowy, ale chyba kierowany do widzow idiotow. Scenariusz bardzo kuleje, brak logiki, niedoprawcowania, maly realizm. NIE CZYTAC DALEJ BEZ OBEJRZENIA
Np scena gdzie super wyszkolony agent z tajnych sluzb zamaist wywarzyc stare drzwi to wklada reke aby otworzyc zamek. Do tego agenci co strzelaja bez zastanowienia celnie, wala z automatwo w glownych bohaterow i jakos dupa. Swiat przyslosci, super wozy, a po ulicach LA, wszyscy jezdza tak pod 50 kmph... A najbardziej mnie wcielo jak zajumali to latajace cudo - super agent dal sie sciagnac przy pomocy broni obuchowej z super szybkiego pojazdu, rozbil sie o slup, a oni jeszcze pozbierali pojazd i uciekli :D I ten po chwili zaraz obcail jak sie kieruje (moze mial to w genach ale bez przesady) No i spadek tej wielkiej litery d z 70 pietra co nic mi sie nie wstali bo zlapali sie siatki. Przeciez przy tej wysokosci.. eh skzoda gadac.
Tak jak napisali w newsweeku - film nie logiczny, nie polecam.
Ps. Do tego ta blond dupa - moze i ladna ale glupi jak nie wiem - glebokosc jej tekstow powala (na cieraowce po zrzuceniu "rur")