PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127272}

Wyspa

The Island
2005
7,1 177 tys. ocen
7,1 10 1 177248
5,9 39 krytyków
Wyspa
powrót do forum filmu Wyspa

co to Ma ByC ?

użytkownik usunięty

obejrzłem go kilka dni temu i stwierdzilem ze to nie jest warte obejrzenia.niedosc nc ze nieambitny to zupelnie zle pokazany po pierwsza w tym filmie złe zakonczenie byloby duzo bardziej realistyczne ze wzgledu na to ze jest tyle przkazow komunikacji i policja lub ci kloerzy mogliby dawac ogloszenia komputerowe i telewizyjna o zbieglym klonie 'warzywie' a tego nie zrobili bo bohaeterowie musieli przezyc !zreszta rzecza totalnie nie mozliwa jest uwolninie klonow chronionych przez specjalne wladzy (tak bystre jak ziemniaki)2 aktorstwo bylo gowniane ci aktorzy nie wyrazali uczuc nawet te zdziwienie im wogole nie wychodzilo 3 producenci skupili sie tylko na efektach specjalnych a nie fabule (ktora byla nawet ale to nie zrekompensowelo tego wszystkiego) no i typowy hollywodzki film . ROTfl ROTFL!

użytkownik usunięty

ocena 3/10 jednym slowem ityle bo na wiecej nie zasluguje .

A jak dla mnie swietny film, bardzo mi sie podobala gra aktorow jak i fabula, wlasnie- i to wlasciwie w niej jest cos takiego... wciagajacego ;-) film poprostu mi sie bardzo spodobal, ogladalem go juz jakis czas temu. Z pewnoscia jeden z moich ulubionych jesli nie najlepszy (wedlug mnie).

ocenił(a) film na 9
maciej_boss

jak dla mnie rowniez swietny film i jeden z ulubionych,swietne kino sensacyjne w ktorym fabula grta 2 skrzypce a tutaj jest nawet ciekwa wiec nie przynudzaj kolego

użytkownik usunięty
damek1690

nie ma co przynudzam bo mam inee zdanie :p

ocenił(a) film na 9

mozesz miec inne zdanie,ale twqoje argumwent sa dziwne.

użytkownik usunięty

Ja uważam, że film jest niezły. Warto go obejrzeć nawet dla samej Scarlett Johansson.

ocenił(a) film na 9

no tak,całkiem fajna dupa:):)ale aktorstwem mnie nie powaliła:):0

użytkownik usunięty
damek1690

Za to nadrobiła urodą i to z nawiązką :D

ocenił(a) film na 9

tiaaaaa,nadrobiła.chcialbym ja zobaczyc w odwazniejszej scenie

ocenił(a) film na 10

Masz dziwne argumenty. Według mnie bardzo dobry film.

co ty gadasz, aktorzy specjalnie grali ziemniaki bo nimi właśnie mieli być i mieli tym wqrzać widza.

to , to bardzo dobry film <lol>

to moze przezuc sie na polskie filmy hahaah

ocenił(a) film na 8

"policja lub ci kloerzy mogliby dawac ogloszenia komputerowe i telewizyjna o zbieglym klonie 'warzywie' a tego nie zrobili bo bohaeterowie musieli przezyc"

Coś kiepsko z rozumieniem akcji. Przecież było wyraźnie powiedziane i to co najmniej dwukrotnie, że nie mogą tego ogłosić bo klony oficjalnie to "warzywa" zaś cały ten biznes był właściwie nielegalny. Dlatego Merrick najął najemników a nie zgłosił się na policję.

Co to ma być?
Dżizas, naucz się najpierw budować zdania, stawiać przecinki itp. Potem już możesz wyrażać jakieś opinie.

ocenił(a) film na 8

Wyobrażasz sobie ogloszenie w prasie i Necie że "warzywny" klon uciekł? oficjalnie one tam wegetują bez świadomości, a informacja że mają uczucia i są normalnymi ludźmi, doprowadziłaby firmę do ruiny.
To jeden z najlepszych filmów Baya, bo nie skupia się tylko na czystym efekciarstwie, a podejmuje ważny temat.

ocenił(a) film na 8

dla mnie film bardzo dobry, wart obejrzenia.

ocenił(a) film na 9
maro21

Ci co uważają że ten film jest cianki i nudny proponuje nadal oglądać Włatców Móch (;