... ale chciałbym być zaskakiwany chociaż w co trzecim filmie tak, jak byłem zaskoczony oglądając "Wytańczyć Marzenia"!!!. Bo oglądałem ten z film z otwartą buzią!!. Takich popisów tanecznych nie widziałem już baaardzo dawno!. Gorąco wszystkim polecam!!
Mnie też się bardzo, ale to bardzo podobał, chociaż tytuł naprawdę... hm... jest taki trochę dziwny :D.
Hmm... rzeczywiście - co do tytułu, to troszke nie pasuje do filmu... bo marzenia raczej tam nie zostaly spelnione zadne, ani wytanczone... ale co do filmu:
Ja to uwielbiam takie filmy.. chyba sa moimi ulubionymi... tak samo Step Up, Stomp The Yard... no po prostu swietny film, kolejny do mojej kolekcji ulubionych!
Polecam wszystkim cos innego, na naprawde wcale nie nudne popoludnie :) Obejrzalem sam, a zaluje, ze nie mialem przy sobie znajomych, albo dziewczyny... Naprawde film godny polecenia wszystkim Wam! :) Taniec - kocham to i filmy z tancem zwiazane chyba takze :) Tutaj jeszcze w tym filmie kroluja tance towarzyski, to juz wogole brawa! :)
Polecam jeszcze raz ;] Moja ocena 8/10 (a ja naprawde wybredny jestem ;])