Jak to się kończy? Oglądałam do momentu kiedy zaczął się turniej. Może mi ktoś opowiedziec? A najlepiej ma ktoś ten film do wysłania lub wie skąd można ściągnąc (żadnych programów typu eMule), najlepiej konkretny link.
ja nie mam, ale powiem Ci, ze filmik super, super tańczyli wszyscy :)
wygrała niby ta para zawodowa ale powiedziała ta laska co tam tańczyła, że uważa to za remis i oddała mi trofeum, ogólnie boski filmik :)
Ten fragment (tango na turnieju) widziałam. Nie widziałam od momentu jak Banderas dał temu chłopakowi marynarkę i on zaczął tańczyc walca. Więc co działo się konkretnie potem?
Później jest tak:
Rock tańczy z LuRhette walca, jest taki ładny moment, kiedy na parkiecie zostają niby tylko oni sami, chociaż to jest tylko ich złudzenie. Na koniec tańca się całują. Później Pierre wychodzi z Tiną na spacer. Eddie podłącza Ipoda na głośniki i puszcza ich muzykę, i cała grupa zaczyna tańczyć. Najpierw sędziowie patrzą załamani i zgorszeeni, ale w końcu wszystkim się zaczyna podobać to coraz bardziej, zaczynają klaskać, wreszcie po kolei coraz więcej osób dołącza się do tańca i tak to się kończy:)