PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=220751}

Wytańczyć marzenia

Take the Lead
2006
7,1 42 tys. ocen
7,1 10 1 41735
6,1 7 krytyków
Wytańczyć marzenia
powrót do forum filmu Wytańczyć marzenia

Jak to się kończy? Oglądałam do momentu kiedy zaczął się turniej. Może mi ktoś opowiedziec? A najlepiej ma ktoś ten film do wysłania lub wie skąd można ściągnąc (żadnych programów typu eMule), najlepiej konkretny link.

ocenił(a) film na 8
KateFox

ja nie mam, ale powiem Ci, ze filmik super, super tańczyli wszyscy :)
wygrała niby ta para zawodowa ale powiedziała ta laska co tam tańczyła, że uważa to za remis i oddała mi trofeum, ogólnie boski filmik :)

bajeczka_snk

Ten fragment (tango na turnieju) widziałam. Nie widziałam od momentu jak Banderas dał temu chłopakowi marynarkę i on zaczął tańczyc walca. Więc co działo się konkretnie potem?

KateFox

Później jest tak:
Rock tańczy z LuRhette walca, jest taki ładny moment, kiedy na parkiecie zostają niby tylko oni sami, chociaż to jest tylko ich złudzenie. Na koniec tańca się całują. Później Pierre wychodzi z Tiną na spacer. Eddie podłącza Ipoda na głośniki i puszcza ich muzykę, i cała grupa zaczyna tańczyć. Najpierw sędziowie patrzą załamani i zgorszeeni, ale w końcu wszystkim się zaczyna podobać to coraz bardziej, zaczynają klaskać, wreszcie po kolei coraz więcej osób dołącza się do tańca i tak to się kończy:)