PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=220751}

Wytańczyć marzenia

Take the Lead
2006
7,1 42 tys. ocen
7,1 10 1 41735
6,1 7 krytyków
Wytańczyć marzenia
powrót do forum filmu Wytańczyć marzenia

jak dla mnie to "take the lead" jest jednym z najlepszych filmów o podobnej tematyce (lepszy niż "honey", "save the last dance", itp.). naprawde super!!! a ścieżka dzwiękowa ... :D

_basiak_

juz sie nie moge doczekac tego filmu - honey mi sie bardzo bodobal, to co dopiero take the lead (z tego co piszesz) :)

Xanaphia

"Honey" to normalnie tragedia, oglądnąłem ten film w 10 minut. To nie jest film o tańcu ale sztampowa historyjka o pieknej, zdolnej, Jessice Albie ... taniec jest tu tylko pretekstem. nawiasem mówiąc i ten pretekst jest kiepskawy... Proponuje oglądnąć "You got served", "Save the last dance" a z mniej hip - hopowych klimatów "Havana Nights", "Dance with me" czy "Strictly Ballroom". Tam to dopiero tańczą.

gs01

ale ja tam sie nie znam na tancu - czasem lubie obejrzec glupawe filmy dla dziewczynek i tyle :p

gs01

oglądałąm wszystkie filmy, które tutaj wypisałeś i maksymalnie mi sie podobały !!(GORĄCO POLECAM !!),a Honey to wcale nie tragedia !!;p i teraz bardzo chciałabym obejrzec take the lead i step up mysle ze to beda naprawde swietne filmy !!

ocenił(a) film na 9
marta26_2

Take The Lead jest świetny !!! A na Step Up chce isc do kina, o ile w moim mieście będą to grali :( Bo mieszkam na z deczka zadupiu :( Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 9
MySzeCzKa_D

A ja mam ten film i zaraz go obejrzim :) :) :D

_basiak_

co do take the lead ściezka dzwiekowa owszem super ale co do filmu liczylam na coś lepszego naprawde jakoś mnie nei zachwycil tak zebym się zachwycila owszem zwiastun jest ok ale film musze chyab jeszcze raz objerzec może coś mi umknęło no a co do filmu step up fajny jest lepszy od take the lead osobiście polecam honey flashdance, save the alst dance , dirty danicng a tak mianowicie na stronie http://filmytaneczne.ovh.org/flashdance.html [filmytaneczne.ovh.org/f...] sa wszystkie super filmy no polecam warto zajrzec