podpowiedzcie mi jakie sa inne filmy o tancach podobne jak:
Step Up
Honey
Dirty Dancing (1 i 2)
Take the Lead
Wygrane Marzenia
itp.
macie jakies propozycje co do tych tancow? Takie o młodziezy grupowe ale nie powazne :) pozdrawiam!
Zdecydowanie W Rytmie Hip Hopu. Wczoraj oglądałam i bardzo mi się spodobał, jednak z tego rodzaju filmów 1 miejsce ma u mnie Step Up.
ja najbardziej polecm "ostatni taniec"... poprostu cudo, a taniec jest tak płynny aż szkoda ze samemu tak sie nie potrafi...
La Defi z Sofią Boutellą(tą od Madonny i reklam Nike). Film przyjemny, ale nie wybitny. Jeżeli chodzi Ci o samą choreografię, to jest na dobrym poziomie
HEJ! właśnie poszukuję tego filmu (La Defi) wiesz moze skąd go mozna ścignąc jakis link do torrenta albo cos, bylaby bardzo wdzieczna PZDrr
czy masz może napisy do tego filmu? chodzi mi o La Defi czy jak się to pisze "Défi, Le"
ja jeszcze bym polecała: "The way she moves", czyli "W rytmie sałsy" albo drugi polski tytuł tego filmu: "Bo do salsy trzeba dwojga"... filmy o tańcu są niesamowite :D polecam także stronkę o filmach (o tańcu), którą już ktoś tu podał wcześniej... :) http://filmytaneczne.ovh.org/filmytaneczne.php
pozdrawima wszystkich miłośników filmów o tańcu :D:D:D
... i jeszcze "Światła sceny" , "Rewanż" i "Dziewczyny z drużyny 1, 2, ale 3 najlepsza ;p"
Angie - masz może film miłosna samba ?? Od dawna go chcę obejrzeć i jakoś nie mam jak... Mogłabyś się nim podzielić ?? ;)
Ja polecam
"Faceci w butach"
"Dziewczyny z drużyna|"(1-4) jeżeli lubisz takowe
albo "po prostu walcz" <-- chociaż ten nie jest o tańcu ale bardzo fajny
Pozdrawiam
`Stomp The Yard` polecam.
[Krok do sławy [!- to nie ma nic wspólnego ze sławą!!] kocham polskie tłumaczenia ;| ]
The Company - o baletnicy...czy warte obejrzenia nie wiem bo nigdy do końca nie obejrzałam...;p