PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489280}

X-Men: Pierwsza klasa

X-Men: First Class
2011
7,3 180 tys. ocen
7,3 10 1 179511
7,4 62 krytyków
X-Men: Pierwsza klasa
powrót do forum filmu X-Men: Pierwsza klasa

Trochę mi nie pasi moment.... od kiedy prof. Xavier jeździ na wózku.Bo w trójce gdy z Magneto przyjechał do domu młodej Jean Grey , był sprawny i chodził.A w I-klasie dostał przypadkowo w plecy i zaniemógł.......Coś lipnie to wypada dla mnie.

ocenił(a) film na 8
QbaTheRipper

Masz racje to niema sensu ale poza tym film dobry podobał mi sie jak zreszta kazda z czesci

QbaTheRipper

Może chciał żeby ona widziała go sprawnego w umyśle?

ocenił(a) film na 8
Fenix_filmweb

czemu byli u nie podczas rekrutacj reszty ekipy tak samo jak u Wolverina który nie dołączył, mi to w ten sposub najbardziej pasuje

sarna666

sarna666 chyba masz racje ! ale trzeba było by sobie obejrzeć trójkę...

ocenił(a) film na 8
Big_Star_Varna*

chyba tak zrobie i odswierze sobie wszystkie częśći poczym zdam relacje ze spostrzezen

sarna666

Tam mi też się wydaje, że podczas tej rekrutacji wtedy gdy Wolwerine powiedział im "spieprzajcie". I tak czekajmy na X-Men Druga Klasa to się dowiemy więcej.

ocenił(a) film na 10
QbaTheRipper

AAA <Wali głową w ścianę> Ludzie, macie pojęcie, ile razy był już ten temat obgadywany w dyskusjach??? Poszperajcie, trochę, proszę, jeśli naprawdę Was obchodzi odpowiedź, a jak nie to nie ma po co zaśmiecac forum!

ocenił(a) film na 9
Rachel3

zrób ctrl+c ctrl+v tutaj. Byłbym wdzięczny. Już wiesz gdzie jest odpowiedź więc bedzie tak sprawniej

ocenił(a) film na 8
andorek

AAA .... a moze tak my wolimy sami sobie to o mówić a nie szukać odpowiedzi w setkach tematów, tak jest przyjemniej a własnie do dyskusji są fora i to ty je zaśmiecasz wpisem który nic do naszej rozmowy nie wnosi

ocenił(a) film na 10
sarna666

Wnosi tyle, że jest to dyskusja powielana wielokrotnie. Mniej więcej co trzeci temat mówi o tym samym! Czy to naprawdę trudne poczytać coś o tym, a potem ewentualnie coś o siebie dodać, jeśli się będzie chciało?

ocenił(a) film na 9
Rachel3

Daj odpowiedź, a nie niepotrzebnie to przedłużasz...

ocenił(a) film na 10
andorek

Prosz... X3 (Ostatni Bastion) i XO:W zostały oficjalnie wykluczone z linii fabuły. Liczy się teraz tylko: XFC, X1 i X2. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9
Rachel3

heh, szkoda że nie mogli by tego po prostu połączyć zamiast paskudnie mieszać...
Dzięki za odpowiedź.