Dla tych co nie lubią Marvel'a, to może wydawać się beznadziejny film, ale dla tych, co spędzili dzieciństwo czytając komiksy, ten film to prawdziwy rarytas. Wraz z Genezą, to najlepszy film X-Men jak do tej pory. Polecam wszystkim ;)
jak dla mnie to Pierwsza Klasa jest kilometry przed Genezą która jakby starała się na specjalnie obrazić ludzi czytających komiksy. Jak można było zrobić z Wolverina takiego patałacha, że o deadpool nie wspomnę.
Geneza: Wolverine powinno pójść do śmietnika, i powinni go zrebootować, chcę porządnej fabuły o Weapon X.
już to poniekąd zrobili. Pierwsza Klasa ignoruję fakt że młoda Emma Frost pojawia się w Genezie.
Ja lubię całą serię x-mena, uważam, że ta część jest najlepsza, w sumie ma pewne niedociągnięcia, jak np. jakieś dziecko pszczółka co pluje kulkami ognia i i tym podobne.
W ogóle świetna obsada filmu, dobrze dobrani aktorzy.
@miszatujest, czytałam, że w Geniezie NIE pojawia się Emma Frost, a jedynie mutantka o podobnych zdolonościach.
Teraz tak mówią. Jednak kiedy film wyszedł nikt nie miał wątpliwości że siostra Silverfox to Emma Frost. Trochę za duży zbieg okoliczności że zmienia się w diament i ma na imię Emma.
najwyraźniej potrzebowali jeszcze jednej seksownej laski w filmie. Ta postać pojawia się podobno w nowszych numerach.