Po tytule spodziewałem się czegoś lepszego a tu bam najgorszy film z serii na poziomie ostatniego bastionu.Zacznę najpierw od tego co mi się spodobało.
+Całkiem ładna ilość nawiązań do poprzednich części
+Niektórzy aktorzy całkiem nieźle zagrali
Myślę że znalazło by się jeszcze parę plusów.
Minusy
-Fabuła nudy nudy nudy im dłużej się film oglądało tym bardziej oczy się mi zamykały.Kolejny raz banda szczyli ratuje świat zaraz czy nie było tego w 1,2.3 części?Owszem było ale tam jakoś to poukładali całkiem ciekawymi postaciami tutaj nie zapadną mi w pamięć na dłużej niż 5 dni.
-Postacie nieciekawe zupełnie jakby nie Xavier czy Magneto wiem wiem byli młodzi ale ludzie czemu ich aż tak spieprzyli.
Również więcej minusów by się znalazło.
Zaraz napewno zostanę zakatowany przez fanboya/ów którym się nie spodoba moja opinia bo przecież powinienem dać minimum 9/10.
Film zasługuje jedynie na 5/10
Powiem szczerze, że mam ochote śmiać Cie z Twoich uzasadnień. Film miał najlepszą fabułe i najlepiej stworzone postaci z całej serii. Szczególni narzekanie na Xaviera czy Magneta, którzy byli o niebo lepsi niż wcześniej + zostali świetnie zagrani.
Dunno, ale jak to 5/10, to taki x3 to zapewne oscyluje u Ciebie 1-2/10?
kreacja xaviera bardzo mi sie podobala, ale jednak magneto zostal troche splaszczonyy, przez co jego zachowania byly przewidywalne. Film fajnie pokazal jak sie mutanci podzielili jak i geneze wielu postaci. Jednak w mojej opini 'tylko' 7/10 gdyz mimo wszystko, nie jest to film, do ktorego by sie wracalo. W sam raz na raz, i tyle :)
Nie ale widzę że bozia oczu nie dała albo czytać nie nauczyła jak pewnie nie doczytałeś tylko zobaczyłeś tytuł i wpadłeś tu z łzami w oczach to x3 stoi na podobnym poziomie co ten film.Jeśli kręcą cię nudne i przejedzone filmy o ratowaniu świata przez bande dzieciaków to w sam raz dla ludzi od 8-15 lat powyżej można obejrzeć ale nie wciągnie.Ta o niebo lepsi niż wcześniej avatar też pewnie sprawił ci niezłą podjarkę.
Nie podoba się tobie jak cała banda ratuje świat, ale jak ktoś w pojedynkę ratuje świat (Rocky) to dajesz 10/10, śmiech na sali.
Sorry pomyliłem z Rambo, ale i tak biegał z Amerykańską flagą i lał wszystkich na ringu.
Rambo też nie ratował świata w 1 części ratował własną dupę w 2 jeńców a w 3 przyjaciela.Wiesz co do Rockyego to niekoniecznie lał wszystkich na ringach a w potem był już świetnie wyszkolony jak się utraci sile woli przykład Tyson to żeby nie wiem jak byś był utalentowany to padniesz.Zresztą pierwsze 3 części były oparte o jakiegoś boksera.